Kahta'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde siyasi parti temsilcileri ile ‘Seçim Güvenliği Toplantısı’nda bir araya geldi.

Kahta'da Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

 

 

 

Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, “Demokrasi havasında yapılacak olan 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ilçede birlik ve beraberlik ülkemiz başta olmak üzere, ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını diler, seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesini temenni ederim" dedi.

Kaymakam Kaya, seçimin huzur içerisinde ve güvenli geçmesi temennisinde bulunarak, şunları kaydetti:

"Bu seçimlerin acıya, kavgaya, kin ve düşmanlığa asla mahal vermeksizin, rekabet sınırlarında centilmenlik anlayışıyla demokrasi şöleni şeklinde bir seçim yarışı olmasını temenni ediyorum. Vatandaşlarımızın sağduyulu davranarak provokasyonlara asla geçit vermemelerini, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ülkemiz başta olmak üzere, ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını diler, huzur ve güven ortamında geçmesini temenni ederim.”

Kaymakam Kaya, seçim süreciyle ilgili mevzuat, seçim takvimi, seçim sürecinde yetkili birimler ve seçim propagandalarında uyulması gereken kurallara ilişkin siyasi partilerin temsilcilerine bilgilendirme yaptı.

Kahta Kaymakamı Kaya'nın makamında gerçekleşen toplantıya,  İlçe Emniyet Müdürü Kenan Sertyalçın, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Baş, Ak Parti İlçe Başkanı Bedir Yeni, MHP İlçe Başkanı Ahmet Dinçer, Saadet Partisi İlçe Başkanı Vahap Gazi Uluçay ve İYİ Parti İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Özer katıldı.

 










Bu yazı toplam 1747 defa okunmuştur