Şampiyon Kahtaspor, Transferleri Tamamladı

Adıyaman amatör liginde yenilgisiz olarak şampiyon olan Kahtaspor 5 iyi futbolcu transfer ederek Bal liginden Türkiye 3. Ligine girmeyi hedefledi.

Şampiyon Kahtaspor, Transferleri Tamamladı

 

 

 

“Güçlü yönetim güçlü kadro” sloganı ile BAL liginde şampiyon olmak için hiçbir fedakarlıktan kaçmayan yeni yönetim kolları sıvadı.

Başkan Musa Yıldırım, şu açıklamayı yaptı:

“Geçen sezonumuzu şampiyon olarak bitirip bal ligine çıktığımız gibi, bu sezona da şampiyonluk parolasıyla bismillah dedik. Hedeflediğimiz 3.lig yoluna, değerli yönetimimiz ve teknik ekibimizle beraber yaptığımız çalışmalar sonucu transferlerimize start verdik. Bucak belediye sporda bu sene şampiyon olan forvet arkası Bahri Arslanlı, Akşehir Spor da bu sene şampiyonluk yaşayan sol kanat oyuncusu İsmail Palta, Söke spordan forvet oyuncusu Gökhan Demir, Şanlıurfa belediye spordan ön libero Mehmet Doğan, Ağrı sporda bu sene 3.lige çıkan Sağ kanat oyuncusu Barış kılıç gibi futbolcularımızla her türlü anlaşma sağlanmış durumda. Eksik olan bölgelerimize de aynı kalitede olan futbolcularımızı ve iç transferlerimizi 10 gün içerisinde tamamlayıp ziraat Türkiye kupası için hazırlıklarımıza başlayacağız."

Yıldırım, 27 Temmuz da Bolu'da başlayacak olan 1.etap kampında takımın bir araya geleceğini belirterek, "12 gün sürecek olan hazırlık kampımız bayram tatilinde izinde olacaktır. Bayramdan sonra 2. Etap kampında toplanarak Sezona başlayacağız. İyi Niyet bizden, takdir yüce Allah'tan, gayret değerli Kahta halkımızdan. Kahta’mızı laik olduğu yerlere taşımak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Tüm memleket bir olup ilkleri yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Her şey Kahta için, her şey gençlik için.” dedi.












Bu yazı toplam 1658 defa okunmuştur