Alagöz, Besni’de 'Hayat Boyu Öğrenme Haftası' etkinlerine katıldı

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinlikleri kapsamında Besni ilçesinde düzenlenen etkinliklere katıldı.

Alagöz, Besni’de 'Hayat Boyu Öğrenme Haftası' etkinlerine katıldı

 

 

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye genelinde haziran ayının ilk haftasında kutlanmasına karar verilen "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" kapsamında ilki Adıyaman Merkez Halk Eğitim Müdürlüğü organizesinde açılan serginin devamında Besni ilçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce hazırlanan el sanatları ürünlerinin yer aldığı serginin olduğu etkinliklerle kutlandı.

Etkinliğin, el emeği göz nuru ürünlerin vatandaşların beğenisine sunulması için bir fırsat olacağına değinen İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, "Bu yıl gerçekleştirilecek olan Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerine tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Yaklaşık bir yıldır kursiyerlerimiz ve usta öğreticilerimiz tarafından üretilen ürünler etkinlikler kapsamında açılacak sergi ile halkımızın beğenisine sunulacaktır. Etkinliğin hayırlı ve başarılı olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.










Bu yazı toplam 258 defa okunmuştur