Ali Deniz, Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığına Seçildi

Eğitim Bir Sen Adıyaman Şube Başkanı ve Memur Sen İl Temsilcisi Ali Deniz, Eğitim Bir Sen Genel Merkezinin altıncı olağan kongresi sonucunda Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığına seçildi.

Ali Deniz, Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığına Seçildi

 

 

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Deniz, genel merkez olağan kongresi neticesinde seçilen disiplin kurulu üyelerinin teveccühüne mazhar olmanın memnuniyetini dile getirerek "genelde ülkemizin özelde Adıyamanımızın eğitim sorunlarının ve kamu çalışanlarının sorunlarının tartışıldığı en güçlü yerde sözümüzü yükseltmenin gayreti içinde olacağız" dedi. 
Toplu Sözleşme görüşmeleri için yetkili sendikanın belirleneceği 15 Mayıs mutabakat sürecinin sonuna doğru yaklaştıklarını ifade eden Deniz, "yetki hususunda Eğitim Bir Sen Adıyaman Şubesi olarak ilin en büyük sendikası olduklarını belirterek bu yetkinin yüklediği sorumluluğun farkındayız. bundandır ki çalışmalarımızı aksatmadan, yılmadan sürdürüyoruz. Toplu sözleşme masasına taşınacak hususların tespiti için saha ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Saha ziyaretlerinin yanı sıra dezavantajlı bölgelerde görev yapan üyelerimizin de katkı ve taleplerini almak için online bir platform oluşturduk.  Sahadan ve platform üzerinden aldığımız talepleri oluşturacağımız komisyonlar marifetiyle bir rapor halinde genel merkezimize ileteceğiz" dedi.










Bu yazı toplam 1136 defa okunmuştur