Başkan Binzet'ten, Adıyaman 1954'e kutlama mesajı

Başkan Binzet'ten, Adıyaman 1954'e kutlama mesajı

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Mehmet Sırrı Burak Binzet, Misli.com 3. Lig 4. Grup'tan lider olarak 2. Lig'e yükselen Adıyaman 1954 Spor'u ve "Şampiyon kadın başkan" unvanını alan Cevher Erdem'i tebrik etti.

CHP Adıyaman İl Başkanı Mehmet Sırrı Burak Binzet, Misli.com 3. Lig 4. Grup'tan lider olarak 2. Lig'e yükselen Adıyaman 1954 Spor'u ve "Şampiyon kadın başkan" unvanını alan Cevher Erdem'i tebrik etti.

"Başkanının kadın olması alınan başarıyı daha da anlamlı kılıyor"

CHP Adıyaman İl Başkanı Binzet, mesajında; sporun, sporda kadınların başarısının önemine vurgu yaparak, şu ifadeleri kullandı:

"Misli.com 3. Lig 4. Grup'tan lider olarak 2. Lig'e yükselen  Adıyaman 1954'ü tebrik ediyorum. Kulübün başkanının kadın olması alınan başarıyı daha da anlamlı kılıyor. Bu başarıda büyük emeği olan Başkan Cevher Erdem'i de kutluyorum. Kadınların da başarılı olacağının en güzel örneği Sayın Cevher Erdem olmuştur. Kadınlar spor dallarında yönetici olarak daha çok görev alabilmeli. Kadınların varlığı, spor müsabakalarında; şiddet ve etik dışı toplu davranışların önlenmesi, sporda centilmenliğin özendirilmesi adına önemlidir.

Adıyaman 1954 Spor'u ve 'Şampiyon kadın başkan' unvanını alan Cevher Erdem'i bir kez daha tebrik ediyorum." dedi.










Bu yazı toplam 233 defa okunmuştur