BAŞKAN ÇETİNKAYA’NIN YENİ YIL MESAJI

BAŞKAN ÇETİNKAYA’NIN YENİ YIL MESAJI

 

Akıncılar Belde Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Mesajında 2020 yılının dünyaya, Türkiye’ye, Adıyaman’a, Akıncılar'a huzur ve barış getirmesini dileyen Başkan Çetinkaya, yeni yılda da aynı şekilde hizmetlerinin büyük bir heyecan ve azimle devam edeceğini söyledi.
2020’nin tüm insanlığa, ülkemize ve Kahta’ya; barış, huzur ve refah getirmesi temennisinden bulunan Başkan Çetinkaya, “Akıncılar için büyük projelerin hayata geçtiği dönemlerin ardından, 2020 yılında da aynı şekilde hizmetlerimiz büyük bir heyecan ve azimle devam edecek. Yoğun çalışmalarla geçen bir yılı geride bıraktık. Bu yıl elimizden geldiğince halkımıza en hayırlı ve yararlı olmasını düşündüğümüz hizmetleri yapmaya çalıştık. Halkımız için hizmet aşkıyla sürdürdüğümüz çalışmalarımız yeni yılda da aynı heyecan ile devam edecektir. Akıncılar Beldemiz, sadece klasik belediyecilik hizmetleriyle değil, hayal dahi edilemeyen projelerin gerçekleştirildiği vizyon ve örnek kent olmaya devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle 2020 yılının şehrimize ve hemşehrilerimize sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.









Bu yazı toplam 1564 defa okunmuştur