Başkan Yeni, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Yeni, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

 

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, ilçe merkezinde bulunan esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni beraberinde AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Ertürk ve AK Parti Mahalle Başkanı Mehmet Hallaç ile birlikte ilçe merkezinde bulunan esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

AK Parti Kahta İlçe Başkanı Bedir Yeni, ziyaretlerde yaptığı açıklamasında, koronavirüs salgını nedeniyle parti binalarında halk günü düzenleyemediklerini ifade etti.

Yaklaşık 1 yıldır ülke genelinde yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle zor günlerden geçtiklerini belirten Yeni, şunları kaydetti:

"Hastalığın yayılmasını engellemek için hükümetimizin aldığı tedbirler kapsamında ülke olarak alınan kısıtlamalara ve yasaklara uyduğumuz bu günlerde, halkımızla olan bağımızı koparmamak adına daha önceden düzenlediğimiz halk günlerimizi alınan tedbirler kapsamında parti binamızda düzenlememe kararını daha önceden almıştık. Fakat halkımızın taleplerini ve sıkıntılarını dinlemek adına bizler oluşturduğumuz az sayıdaki ekibimizle halkın arasına karışıp maske ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerek ayak üstü olsun ve gerekse iş yerlerinde esnaflarımızı ziyaret ederek, yaşadıkları sorun ve sıkıntılarını dinlemekteyiz.

Haftada iki gün ve ilçemizin değişik bölgelerindeki yaptığımız bu ziyaretler sonunda aldığımız bilgileri, daha sonra parti binamızda yönetim kurulumuzla birlikte düzenlediğimiz haftalık toplantımızda gündemimize getirerek değerlendiriyoruz. Toplantı sonunda halkımızın sorun ve sıkıntılarının giderilmesi hususunda ilgili mercilerle görüşüp, alınması gereken tedbirler konusunda gerekli çalışmalarımızı yürütüyoruz. Amacımız bizlere ulaşamayan veyahut parti binamıza koronavirüs salgını nedeniyle gelemeyen vatandaşlarımız ve esnaflarımızın sorun ve sıkıntılarını birebir yerinde görüp, çözüm noktası kapsamında parti olarak kendilerine yardımcı olmaktır. Umarım bu zor ve sıkıntılı günlerden kurallara riayet ederek bir an evvel kurtuluruz."

 










Bu yazı toplam 271 defa okunmuştur