Belediye Başkanı Kılınç Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

31 Mart seçimlerinde elde edilen başarıyı A Haber’e değerlendiren Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, başarının sırrının parti içerisindeki uyum olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Kılınç Seçim Sonuçlarını Değerlendirdi

 

 

 

AK Parti’nin adayı olarak girdiği 31 Mart seçimlerinde oyların yüzde 53,22’sini alarak Adıyaman’ın yeni Belediye Başkanı seçilen Dr. Süleyman Kılınç, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçın ile birlikte A Haber’in konuğu oldu.
31 Mart seçimsonuçlarının değerlendirildiği programda konuşan Adıyaman Belediye Başkanı Kılınç, başarının asıl sırrının parti içerisindeki uyum olduğuna dikkat çekerek tüm teşkilata teşekkür etti.
-“ADIYAMAN’DA DEMOKRATİK BİR SEÇİM SÜRECİ YAŞADIK”
Mehmet Mahmutoğlu’nun sunduğu programda yaptığı değerlendirmede seçimin Adıyaman’da demokratik bir çerçevede gerçekleştiğini ve bunda diğer partilerin adaylarının da büyük katkısı olduğunu dile getirenBaşkanı Kılınç, “Adıyaman’da demokratik ve huzur içerisinde bir seçim gerçekleştirdik. Bunda büyük katkısı olan diğer partilerin adaylarına, güvenlik güçlerimize, seçimde görevli arkadaşlarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum. AK Parti olarak elde ettiğimiz başarının en büyük sebebi parti içerisindeki uyumlu çalışmadır. İl teşkilatımız, merkez ilçe teşkilatımız, kadın kolları teşkilatımız, gençlik kolları teşkilatımız, milletvekillerimiz, eki belediye başkanımız ve gönül dostlarımızla birlikte uyumlu bir şekilde çalışarak bu zaferi elde ettik. Bundan dolayı başarının asıl mimarı bu emeği geçenlerdir. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
-“5 YILDA ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”
Yeni dönemle ilgili projelerinden de bahseden Başkan Kılınç, “Biz partimizin misyonu olan hizmet ve gönül belediyeciliğini yaşatacağız. Bunun dışında şehrimizin temel sorunları arasında yer alan ve bizden önceki belediye başkanımız döneminde de bazı temel çalışmalarına imza atılan ulaşım sorununu ortadan kaldıracağız. Gayretlerinden dolayı eski Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu beye de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Seçim süresince o da bizimle kendisi adaymış gibi gayretle çalıştı. Ulaşımın yanında, yeşil alan ve sosyal alan anlamında da önemli çalışmalara imza atacağız. Bunun için Çevre ve Şehircilik Bakanımızla da bir görüşmemiz oldu. Kısaca belirtmek gerekirse Adıyaman’da 5 yılda önemli işlere imza atacağız inşallah” diye konuşarak sözlerini tamamladı.
Daha sonra söz alan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin ise 31 Mart seçimlerinde il genelinde elde edilen başarıya dikkat çekti.
AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanı Perihan Gümüş ise konuşmasında, teşkilat olarak uyum içerisinde çalışmalarının sonucunda kendi karşılarında birleşen şer odaklarına karşı önemli bir zafer elde ettiklerini dile getirdi.
Son olarak söz alan ve gençlik olarak seçim sürecinde yaptıkları çalışmalardan bahseden AK Parti Adıyaman Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yalçın ise seçimlerden önce ilk kez oy kullanacak olan seçmenlere tek tek ulaşarak partilerinin vizyonu ve misyonu hakkında bilgiler verdiklerini ve bununda seçimlerde oldukça etkili olduğunu söyledi.

 


Kaynak:PHA










Bu yazı toplam 1423 defa okunmuştur