CHP Adıyaman Milletvekili Tutdere:"Belediye Başkanlığı Hizmet Makamı Yeridir"

CHP Adıyaman Milletvekili Tutdere:

 

 

Milletvekili Tutdere: . Bizim anlayışımızda belediyecilik kadına, gençlere yoksullara, tüm halka hizmet eden merkezlerdir. Biz bu anlayışla Gölbaşı’nı yöneteceğiz. İnşallah sizler yetki verdiğinizde bizim başkanımız, sizin başkanınız İskender Başkan, halkçı bir başkan olarak burayı Adıyaman’ın incisi haline getirecek''

CHP Gölbaşı Seçim Bürosu önünde yapılan mitinge vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Düzenlenen mitinge CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, CHP Adıyaman İl Başkanı Deniz Çakmak, CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Emine Köseler, CHP Belde belediye başkan adayları ve vatandaşlar katıldı.

CHP İlçe Başkanı Emine Köseler, burada yaptığı konuşmasında, bu görevde öncelikle gönül, akıl ve güçlerini birleştireceklerini söyledi.

Çalışarak bu seçimin kahramanının bir memleket olduğunu hep birlikte göstereceklerini ifade eden Köseler:

”Kadınlarımızla, gençlerimizle, değerli beyefendilerle, sevgili emekçilerimizle bir kent kazanacak ve bu kentin adı Gölbaşı olacak.31 Martta sandığa gidiyoruz. Gölbaşını hak edecek şekilde yönetecek, hizmet edecek bir belediye başkan adayı seçeceğiz. Bu belediye başkanımız İskender Yıldırım olacak. Gölbaşı hizmete aç. Gölbaşında beraberce yan yana kardeşliğin,dostluğun, komşuluğun, köylünün daha rahat edeceği, insanların refah içerisinde yaşayacağı ve herkesin yüzünün güleceği bir memleket yönetimi getireceğiz’’ dedi.

CHP Adıyaman İl Başkanı Deniz Çakmak ise iki ay önce adayları ile çıktıkları bu yolda daha umutlu ve daha mutlu olduğunu vurgulayarak, ‘’Biz aslında bu seçimi kazanmışız, bu iş bitmiş. Biz hiçbir zaman umudumu kaybetmedik. Bu iktidar döneminde 17 yıldır mutsuz insan, mutsuz toplum oluştu. Ama biz mutluluğu ,mutlu insanı getireceğiz bu da bizim size sözümüz olsun. Çünkü biz Gölbaşında sevgiyi öncelikli tutan, hizmet le eşitliği ilke edinen sosyal belediyecilik anlayışıyla yola çıktık ,hepimizin yolu ve yolunuz açık olsun saygıyla ,sevgiyle kalın” dedi.

-‘’GÖLBAŞILILAR VE GÖLBAŞI 31 MART ZAFERİNİN MÜJDESİNİ VERİYOR’’

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere de Gölbaşılıların ve Gölbaşı Meydanının şimdiden 31 Martın zaferinin müjdesini verdiğini belirterek, şunları kaydetti:

‘’Hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Selam olsun Gölbaşılılara. Bizim anlayışımızda belediyecilik hizmet makamıdır. Belediye başkanlığı hizmet makamı yeridir. Bizim anlayışımızda belediyecilik kadına, gençlere yoksullara velhasıl tüm halka hizmet eden merkezlerdir. Biz bu anlayışla Gölbaşı’nı yöneteceğiz. İnşallah sizler yetki verdiğinizde bizim  başkanımız, sizin başkanınız İskender Başkan, halkçı bir başkan olarak burayı Adıyaman’ın incisi haline getirecek. Biz bu konuda kendisine güveniyoruz. Gölbaşını yıllardır yönetenler Gölbaşımızı mağdur ettiler. Adıyaman’ımızın incisi, Adıyaman’ımızın batıya açılan kapısı olan Gölbaşı maalesef hak ettiği yerde değil. Gençlerimiz, kadınlarımız işsiz. Çiftçilerimiz yoksulluktan kırılıyor. Ürünümüzü satamıyoruz. Artık herkes değişim diyor, değişim herkes. Bu değişimi sizler gerçekleştireceksiniz. Geçen gün buraya bir bakan geldi. Takip ettim. Acaba sayın bakan Gölbaşılılara, Gölbaşı’nın yoksul insanlarına, Gölbaşı’nın işsiz gençlerine, kadınlarına neler söyleyecek diye merak ettim. Ancak konuşmasını baştan sona dinlediğimde hiçbir şey yok. Geçmiş 25 yılı anlatıyor. Artık Gölbaşılının masal dinlemeye zamanı yok. Gölbaşı’nın gençleri, Gölbaşı’nın kadınları, Gölbaşı’nın çiftçileri, esnafı, emekçileri Gölbaşı’nın bütün halkı iyi bir gelecek istiyor. Barış içerisinde, kardeşlik içerisinde, yan yana, omuz omuza bir Gölbaşı istiyor. Biz geçmişin hesabını geçmişte bıraktık. Genel başkanımız işte bu meydanda Gölbaşılılara, sizlere bir vaatte bulundu. Biz Gölbaşı belediyesini kazandığımızda, İskender başkanı siz seçtiğinizde inşallah Allah’ın izniyle, sizin de taktirinizle Aydın Büyükşehir Belediyesiyle kardeş yapacağız dedi. Bizim belediyecilik anlayışımızda biz bu dönem Gölbaşında gençlerimizin bu işsizlik sorununa mutlaka çare bulacağız. Gölbaşını bir üretim merkezi haline getireceğiz. Bu meydandan bütün Gölbaşına çağrıda bulunuyorum. Geçmişte hangi partiye oy vermiş olursanız olun. Siyasi düşünceniz ne olursa olsun. Gelin bu dönem hep birlikte Gölbaşı’nın bu kötü gidişine dur diyelim. Gelin hep beraber bu meydandakiler gibi omuz omuz, yan yana,birlikte kentimize sahip çıkalım. Bu kenti güzelleştirmek sizin elinizde. Siz yetki vereceksiniz İskender Başkan burayı Adıyaman’ın incisi yapacak. Siz bu işe inanmışsınız, başkanımızda inanmış, biz de yürekten inanmışız. Allah’ın izniyle 31 Martta artık Gölbaşının her tarafı çiçeklerle donanacak. Gölbaşı Martın sonu bahar diyor” dedi.

CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı İskender Yıldırım da, “Şirin memleketimizin benimle aynı duyguları paylaşan, aynı zorlukları sırtlanmaya hazır olan gönüldaşlarım. Şirin memleketim için bu yarışta her daim yanımda olan, beni yüreklendiren, hem bana ,hem memleketine sahip çıkan, sefayı değil cefayı paylaşmaya gelen kardeşlerim. Ne ben yalnızım  nede sizler yalnızsınız. Asla yalnız değiliz. Şu meydana bakınca, yüreğinizdeki ışıltıyı ve sıcaklığı hissedince ne kadar doğru yerde ,ne kadar doğru insanlarla birlikte olduğumu bir kez daha anladım. Sağ olun ,var olun. Bu mücadele ülkesi ve memleketi için yollara düşebilen, bu ilçe sandığınız kadar sahipsiz değildir diyebilen insanların mücadelesidir. Gün memleketine sahip çıkma günüdür. Gün Gölbaşı sevdası günüdür” dedi.

İskender Yıldırım, Gölbaşına hizmet etmek için aday olduğunu belirterek, ‘’Doğup büyüdüğüm, yıllarca çamurunu, yağmurunu, sevincini ,kederini paylaştığım, beni ben eden ,beni var eden, beni bu günüme kadar getiren, rüzgarını iliklerime kadar hissettiğim, kimliğini taşımaktan şeref duyduğum Gölbaşına hizmet etmek için aday oldum. Gölbaşılı aileme sahip çıkmak, yalnız değilsiniz demek için aday oldum’’ dedi.

Yıldırım, şöyle devam etti:

‘’Biz bu şiarı Mevlanalardan, Pir sultanlardan, Şeyh Edebalilerden, Hoca Ahmet Yesevi’ den, Yunus Emrelerden aldık. Öncelikle benim için belediye başkanlığı başımı yastığa koyduğumda açıkta kalan bir hemşerim var mıdır diye, okuluna aç giden bir yavrumuz var mıdır diye, bu sabah hayata karışamamış, evinden çıkamamış bir engellimiz var mıdır diye kaygı duymayı gerektirir. Bana böyle düşünebilmeyi ,yoksulların dertlerini dert edinmeyi, derman olabilmek için didinmeyi öğreten siz Gölbaşılı annelerimiz, babalarımız, büyüklerimiz iyi ki varsınız. Ne mutlu bizlere ki vicdanı ,merhamet, saygıyı ,sevgiyi bilen bir memlekette gözlerimizi dünyaya açmışız. Hepinizin ellerinden öpüyorum. Bu gün gönlü bizlerle olup ta bu meydana gelemeyen dostlara da selam olsun.”

-‘’MAZLUMUN VE MAĞDURUN DOSTU OLACAĞIZ’’

Projelerini anlatan Yıldırım, ” Projelerimizi sizlere şu anda miting alanında dağıttığımız  projeler kitapçığımızdan detaylı inceleyebilirsiniz. Ben çok vaktinizi almadan kısaca anlatacağım. Hazreti Peygamber efendimiz, Sallallahü Aleyhi ve Sellem,” Mazlumun bedduasından sakınınız. Çünkü onun duasıyla Allah arasında perde yoktur, buyurduğu hadisi şerifine olan inancımızla yöneteceğiz. Mazlumun ve mağdurun dostu olacağız” dedi.

CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı İskender Yıldırım, şunları kaydetti:

‘’Kapalı semt pazarı, her mahalleye muhtarlık evleri, Gölbaşı Halk Kütüphanesi, sanat sokağı, Kültür Merkezi, Gençlik Merkezi, Merkez Camii, tematik çocuk parkları, çocuk sokağı, yayvan bakım merkezi, göl projesi, Modern otogar, Yaşlı Bakım Merkezi, Su Sporları Merkezi, İletişim Merkezi, sosyal tesis, kanal boyu projesi, bebek bakım odaları, Kuru Geçit Köprüsü Projesi, Kadın Danışma Merkezi, trafik düzenlemesi, aşevi projesi, Meslek Edindirme Merkezi, Organik Pazar projesi. Konuşmaların tamamlanmasının ardından  miting sona erdi.’’

 

 

 



 









Bu yazı toplam 1785 defa okunmuştur