CHP Yaylakonak Belediye Başkanı Aydın, Mazbatasını Aldı

CHP’den Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkanlığına seçilen Abuzer Aydın, mazbatasını aldı.

CHP Yaylakonak Belediye Başkanı Aydın, Mazbatasını Aldı

 

 

 

Yaylakonak Belediyesinde düzenlenen törene, CHP Adıyaman İl Başkanı Deniz Çakmak ve CHP Merkez İlçe Hüseyin Buluş ve Partililer katıldı.  

CHP Adıyaman İl Başkanı Deniz Çakmak, burada yaptığı konuşmasında, 1923'ten bu yana Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılâplarına bağlı kalan, Yaylakonak halkıyla mazbatayı aldıklarını söyledi.

Çakmak, şöyle devam etti:

"Mustafa Kemal Atatürk'ün Partisi Cumhuriyet Halk Partisine ve  adayımıza sahip çıktığınız için partim adına çok teşekkür ediyorum. Yaylakonak Cumhuriyetin kalesi oldu olmaya da devam edecek hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ben bugün Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı olarak belediye başkanımızın siyasi kimliğinden rozetini çıkartacağım size belediye başkanı olarak teslim edeceğim. Genel başkanımız, belediye başkanımızı bize teslim etmişti. Ben de bugün size Belediye Başkanımız Abuzer Aydın’ı size daha iyi hizmet etmesi için teslim ediyorum."


CHP Yaylakonak Belediye Başkan Abuzer Aydın ise yaptığı açıklamada, Çok uzun bir maratondan sonra bu yetkiyi 31 Mart'ta Balyan halkının verdiğini söyledi.

Aydın, şunları kaydetti:

"Sizler, İl başkanımızın da dediği gibi kendi geçmişimize sahip çıktınız, geçmiş tarihe sahip çıktınız, bundan sonra gelecek nesillerimizin geleceğine sizler hepiniz sahip çıktınız. Bugün Yaylakonak Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçimi kazanmasındaki en büyük orana sahip olan en büyük paya sahip Balyan halkıdır. Bu başarının en büyük mimarı siz değerli Balyan halkısınız. Bana düşende sizlerle beraber ortak fikirler üreterek imkanlarımız dahilinde en iyi şekilde adaletli hoşgörülü herkese eşit mesafede ilkeli bir duruş partimizin vazgeçilmezi sosyal belediyecilik anlayışını inşa ederek ilkeli bir duruş ile hepimiz memleketimizi daha iyi bir noktaya taşımak için mücadele edeceğiz. Tabi seçimler bitti istediğimiz şudur. Öncelikle seçimlerini kazasız belasız geçmesini istiyordum Her zaman seçimlerin kazasız belasız geçmesini sürekli istedim bunun içinde dua ettim. Ve nitekim öylede oldu."

-" BİN 571 SEÇMENİN OYUNUN HEPSİNİ ALMIŞ DURUMDAYIZ"

Yaylakonak’da kaybeden kimsenin olmadığını seçimi Yaylakonağın kazandığını vurgulayan Aydın, "Kaybeden kimse olmadı. Zorlu bir süreçten geçtik yaklaşık 1 yıldır arkadaşlarımızla yola çıktığımızda hep çalıştık. Bize oy veren seçmenimiz de oy vermeyen seçmenimize de hepsine ben çok çok teşekkür ediyorum. Biz rehavete kapılmayacağız. Bugün Yaylakonak'ta seçmen kayıt sitelerinde bin 571 kişi vardı. Biz 820 oyla değil, bin 571 seçmenin oyunun hepsini almış durumdayız bu bilinçle hareket edeceğiz. Emeği geçen aileme, yola beraber çıktığımız yol arkadaşlarımla tüm Balyan halkına Türkiye'nin dört bir yanında yaşayan tüm bana sadece yaşayan dört bir yanında yaşantısına Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na,  Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Fatma Köse’ye Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman Tutdere’ye  İl Başkanımız Sayın Deniz Çakmak’a Adıyaman'daki Parti yöneticilerimiz İlçe yöneticilerimiz Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımız hepsine ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinize saygılarımı sunuyorum çok sağ olun çok var olun teşekkür ederim hepinize tekrardan hepiniz hoş geldiniz."de

 









Bu yazı toplam 1384 defa okunmuştur