CHP yönetimi köy sakinlerinin sorunları dinledi

CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, CHP Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Buluş, il ve ilçe yöneticileri köy ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP yönetimi köy sakinlerinin sorunları dinledi

 CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet, CHP Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Buluş, il ve ilçe yöneticileri ile birlikte Dardoğan ve Yavuzlar Mezrası Uzun köyü ziyaret etti.

Bölgeyi gezen CHP’liler burada yaşayan vatandaşların sorunlarını dinledi ve sorunların çözümü konusunda fikir alışverişlerinde bulundu.

Binzet: İktidarın cümlesine son noktayı koyacağız 

Başkan Binzet, ziyaretlerini  köy köy, kapı kapı sürdürdüklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Salgının da etkisiyle daha da zor durumda olan vatandaşlarımızı yalnız bırakmayarak dertlerine ortak oluyoruz, olmaya devam edeceğiz. Pek çok sorunu var vatandaşlarımızın. Tabi öncelikli olarak da ekonomi bu sorunların başını çekiyor. İnsanlar kötü gidişattan bıkmış vaziyette ve artık bu iktidarın bir an önce tarih sahnesine gömülmesini iple çekiyor. Biz de vatandaşa bu konuda umut aşılıyoruz. Biraz sabredin diyoruz. Erken seçim diyoruz, iktidar henüz yanaşmıyor ama korkunun ecele faydası yok. Yapılacak ilk seçimde, demokrasiyle bu iktidarın bugüne kadar söylediği cümlelere artık son noktayı koyacağız ve kitabı kapatacağız. Güzel ve güneşli günler bizi bekliyor olacak."










Bu yazı toplam 227 defa okunmuştur