Kahta Belediye Başkanı Turanlı'dan Teşekkür Mesajı

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Saadet Partisinden Kahta Belediye Başkanı seçilen İbrahim Yusuf Turanlı, teşekkür mesajı yayınladı.

Kahta Belediye Başkanı Turanlı'dan Teşekkür Mesajı

 

 

Başkan Turanlı, yayınladığı mesajında, "31 Mart 2019 yerel seçimlerinde şahsına gösterilen yüksek ilgi ve alaka nedeniyle seçimi kazandığını kaydetti.

-"PROJELERİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN BÜTÜN GAYRETİMİZİ SARF EDECEĞİZ"

Turanlı, şöyle devam etti:

"Şahsıma ve ekibimize halkımızın göstermiş olduğu teveccüh ile Kahta'yı siz değerli hemşerilerimizle birlikte geleceğe güvenle, huzurla, çağdaş bir ilçe olarak taşıyabilmek için çok çalışacağız. İlçemizde seçimler güzel bir kampanya çerçevesinde, halkımızın hür iradesini sandığa yansıtıp, bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Allah nasip ederse 5 yıl boyunca vaat etmiş olduğumuz projeleri gerçekleştirmek için bütün gayretimizi sarf ederek gerçekleştireceğiz."

Çıktıkları bu kutlu yolda, büyük bir başarı elde ederek belediye seçimlerini kazanmalarında emekleri geçenlere teşekkür eden Turanlı, "Büyük emekleri geçen başta ablalarımızın, ağabeylerimizin, Kahta halkımızın ve ilçe teşkilatımızın Kadın ve Gençlik Kolları üyelerine ve çok değerli saygıdeğer Kahta halkına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. 31 Mart yerel seçimlerinin ilçemizde huzur ve sükunet içinde yapılmış olmasından dolayı tüm halkımıza güvenlik güçlerimize, belediye başkanı olarak, teşekkürlerimi bir borç bilirim."dedi.

 










Bu yazı toplam 1989 defa okunmuştur