Milletvekili Aydın, farklı seviyeli kavşak ihale tarihi müjdesini verdi

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı (GMDK) ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, kentte yapılacak köprülü kavşak ve bağlantılı yollara yönelik açıklamada bulundu.

Milletvekili Aydın, farklı seviyeli kavşak ihale tarihi müjdesini verdi

 Milletvekili Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Adıyaman’da trafik ve ulaşım alanında da yeni ihtiyaçlarının olduğunu vatandaşların güvenli ve konforlu bir şehirde seyahat etmelerini sağlamak için kentin altyapı yanında üstyapıda da modern bir görünüme kavuşması için çok önemli bir projeyi daha hayata geçirdiklerini kaydetti.

Aydın çalışmalara ilişkin şu şunları kaydetti:

“Adıyaman hastane farklı seviyeli kavşağı ve Çelikhan bağlantı yolu, Adıyaman-Kahta Devlet Yolu üzerinde, (Adıyaman-Çelikhan) ayrımı, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Adıyaman Şehirlerarası Otobüs Terminali ile Adıyaman şehir merkezi bağlantısının olduğu noktada yapılması planlanmaktadır.  Ayrıca, Çelikhan il yolu bağlantısının geometrik standartlarının yükseltilmesiyle; Çelikhan ilçesinin, Adıyaman şehir merkezi, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine ve Adıyaman Şehirlerarası Otobüs Terminaline ulaşımının konforlu ve güvenli bir trafik akışının sağlanılması amaçlanmaktadır. 2x81 m Köprüsü bulunan toplamda 1.050 metre (2x2) uzunluğunda (bağlantı yolu ile birlikte) farklı seviyeli kavşak yapım işi ve 2,25 km Çelikhan Bağlantı yolu (BY BSK) yapılması işinin ihalesi 29 Temuz’da tarihinde yapılacaktır.

Adıyaman trafik ve ulaşımını akıcı, güvenli ve konforlu bir şekilde rahatlatacak olan bu önemli bir projenin hayata geçirilmesi noktasında emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım. Adıyaman Hastane Farklı Seviyeli Kavşağı Ve Çelikhan Bağlantı Yolu’nun şimdiden Adıyamanımıza ve hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.”

Adıyaman Hastane/Otogar Kavşağı yapım ihalesi 29 Temmuz’da yapılacağını aktaran Aydın, “2x81 m köprüsü bulunan toplamda 1.050 metre (2x2) uzunluğunda (bağlantı yolu ile birlikte) farklı seviyeli kavşak yapım işi ve 2,25 km Çelikhan bağlantı yolu (BY BSK) işinin ihalesi 29 Temmuz’da, yapılacaktır. Adıyaman hastane farklı seviye kavşağı ve Çelikhan Adıyaman hastane farklı seviye kavşağı; Adıyaman-Kahta devlet yolu üzerinde, (Adıyaman-Çelikhan) Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Adıyaman Şehirlerarası Otobüs Terminali ile Adıyaman şehir merkezi bağlantısının olduğu noktada yapılması planlanmaktadır.

Ayrıca, Çelikhan il yolu bağlantısının geometrik standartlarının yükseltilmesiyle; Çelikhan ilçesinin, Adıyaman şehir merkezi, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine ve Adıyaman şehirlerarası otobüs terminaline ulaşımının konforlu ve güvenli bir trafik akışının sağlanılmasını amaçlanmaktadır. 2x81 m Köprüsü bulunan toplamda 1.050 metre (2x2) uzunluğunda (bağlantı yolu ile birlikte) farklı seviyeli kavşak yapım işi ve 2,25 km Çelikhan bağlantı yolu (BY BSK) yapılması işinin ihalesi 29.07.2021 tarihinde yapılacaktır.”

 

 

 
 
 

 









Bu yazı toplam 266 defa okunmuştur