Milli Eğitim Bakanı Selçuk’tan, Adıyaman Belediyesine Ziyaret

Milli Eğitim Bakanı Selçuk’tan, Adıyaman Belediyesine Ziyaret

 

 

Dünyanın ilk ve tek ‘Eğitim Bayramı’ olan ‘Besni Eğitim Bayramı’na katılmak üzere Adıyaman’a gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Adıyaman Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Kılınç’tan şehir ile ilgili bilgiler aldı.

Bu yıl 21’ncisi düzenlenen ve dünyanın ilk ve tek ‘Eğitim Bayramı’ olma özelliğini elinde bulunduran ‘Besni Eğitim Bayramı’na ve çeşitli programlara katılmak üzere Adıyaman’a gelen, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Adıyaman Belediyesi’ni de ziyaret etti.
Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yarımcıları ve birim müdürleri tarafından kapıda karşılanan Bakan Selçuk’a Vali Aykut Pekmez, AK Parti Genel Merkez Disiplik Kurulu Başkanı ve Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, Adıyaman milletvekilleri İ. Halil Fırat, M. Fatih Toprak ve Yakup Taş, AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ve bakanlığa bağlı müdürler eşlik etti.
Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Adıyaman Belediyesi Şeref Defterini imzalayan Bakan Selçuk’a Adıyaman hakkında kısa bir bilgi veren Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirdi.
Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk ise Adıyaman’da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Kılınç’ı tebrik etti.
Ziyaret sonunda Başkan Kılınç, Bakan Selçuk’a Adıyaman’ı simgeleyen çeşitli hediyeler takdim etti.

 



 









Bu yazı toplam 1298 defa okunmuştur