Siyasetçi Yazar Ulubey’den, CHP İl Başkanı Binzet’e Ziyaret-Videolu Haber

Siyasetçi Yazar Ulubey’den, CHP İl Başkanı Binzet’e Ziyaret-Videolu Haber

 

 

Siyasetçi Yazar Fatma Ulubey, CHP İl Başkanı Burak Binzet’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 

Siyasetçi Yazar Ulubey, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "Bugün Sayın Burak Binzet başkanımızı makamında ziyaret etmeye geldik. Kendisine ve yönetim kuruluna hayırlı olmasını ve başarılar diliyorum. Burak başkanımız ve yönetim kurulu inanıyorum ki önümüzdeki süreçte Cumhuriyet Halk Partisinin çıtasını Adıyaman’da yükselteceklerdir."dedi.

-"CHP VARSA UMUT VAR"

Ulubey, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Adıyaman'da atanamayan öğretmenlerin sesi olduğuna işaret ederek,şöyle devam etti:

" Adıyaman'da tütün üreticilerimizin sesi oldu, çiftçinin, emekçinin her zaman alın terini savunmaya devam edecektir. Cumhuriyet Halk Partisi kadın cinayetlerini gündeme taşıdı, Cumhuriyet Halk Partisi çocuk istismarını gündeme taşıdı ve Türkiye’de olduğu gibi Adıyaman’da da artık Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarına ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz. Bizlerde hep birlikte Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyalım diyorum. CHP varsa umut var, CHP varsa herkes için var diyorum ve Başkanımıza da yeni görevinde başarılar diliyorum."

CHP İl Başkanı Burak Binzet ise, "Fatma hanım hem bizim onurla baktığımız onur duyduğumuz kadın temsilcimiz, onun da ötesinde, tütün platformunun, en yılmaz savaşçılarından bir tanesidir. Kendisine bizler çok teşekkür ediyoruz. Fatma hanımın mücadelesi sonsuza kadar devam etsin bitmedi bu kavga hiç bitmeyecek, yeryüzünün rengi aşkın rengi olana dek. Mücadeleniz hiç bitmesin sonuna kadar biz tüm örgütlerimizle Fatma Ulubey’in arkasındayız, yanındayız ve ayrıca bu güzel nezaketlerinden ötürü de çok teşekkür ediyorum."diye konuştu.

 










Bu yazı toplam 1695 defa okunmuştur