SP Besni Belediye Başkan Adayı Reşit Alkan, STK Temsilcileri ve Muhtarlarla Bir araya Geldi

31 Mart'ta yapılacak olan seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Saadet Partisi Besni Belediye Başkan Adayı Reşit Alkan, muhtarlar ve STK temsilcileri ile bir araya geldi.

SP Besni Belediye Başkan Adayı Reşit Alkan, STK Temsilcileri ve Muhtarlarla Bir araya Geldi

 

 

 

Saadet Partisi Besni Belediye Başkan Adayı Reşit Alkan’ın özel bir  düğün salonunda verdiği yemekli toplantıya hayırsever işadamı Ali Erdemoğlu, Besni merkez, beldeler, köy muhtarları ve muhtar adayları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

-"MUHTAR ADAYLARI VE SİYASİLERE BİR RİCAM VAR"

Açılış konuşmaların ardından kürsüye çıkan hayırsever İşadamı Ali Erdemoğlu, toplantıda yaptığı konuşmasında,  programı hazırlayan ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Erdemoğlu, şöyle devam etti:

”Buradan kadın kollarına ve gençlik kollarına da teşekkür ediyorum. Muhtar adaylarımız ve muhtarlarımıza teşrif ettikleri için teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.  Muhtar adayları ve siyasilere bir ricam var. Herkes demokrasi içerisinde kırmadan, dökmeden, dedikodu yapmadan bu bir demokrasi yarışıdır. Bütün arkadaşlarıma ve hemşerilerime kol kola olmalarını. Birlik ve beraberlik içerisinde olmalarını rica ediyorum. Dil, din, ırk, mezhep ayrımı olmadan. Hepimiz bütünüz. Hepimiz Allah’ın kullarıyız."

-"ACİL OLAN ŞEYLERDE MEMLEKETİMİZ İÇİN YAPMAYA HAZIRIZ"

Memleket için önemli azil olan şeyleri yapmaya hazır olduklarını aktaran Erdemoğlu,"Sizden ricam her zaman ve şimdi olduğu gibi seçimlerden de sonra hep birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde kol kola, güler yüz ve hizmet için bütün arkadaşlarıma bu konuda yardım etmelerini ve destek vermelerini. Özellikle burada köylü arkadaşlarımda var ayrım yapmıyorum ve sakın yanlış anlamayın. Herkese başarılar diliyorum. Bu kadar arkadaşımız teşrif etmişler, sağ olsunlar. Kendilerine saygılar sunuyorum, başarılar diliyorum. Sağolun, var olun. Bize düşen bir şeyler olduğu zaman acil olan şeylerde memleketimiz için yapmaya hazırız. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için mücadele ediyoruz. Memleketimizi seviyoruz, ülkemizi seviyoruz, vatanımızı seviyoruz. Başka vatanımız ve memleketimiz yoktur. Ama sizden tek bir ricam var. Birlik ve beraberlik içerisinde. Saygı ve sevgi içerisinde birbirimize daima güler yüzlü, tatlı dilli olmak zorunluluğumuz var" şeklinde konuştu. 

-"ÇARE VAR DİYE YOLA ÇIKTIK"

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Reşit Alkan ise yaptığı konuşmasında, "31 Mart yerel seçimlerine az süre kaldığını ve son haftaya girildiğini kaydetti.

Alkan, Besni’yi kalkındıracak çarenin partilerinde olduğunu vurgulayarak, şunları ifade etti:

“En başından şunu iddia ettik. Üreterek kalkınacağız. Üreterek kalkınırken Besni ekonomisini de en üst seviyeye getirerek başta işsizlik olmak üzere sosyal alanlarda da memleketimizi, Besnimizi, azim şehrimizi geliştirmek, güzelleştirmek ve kalkındırmak. Çare var diye yola çıktık. Allah’ın izniyle çare bizde. Bu noktada sizlerin de yardımıyla 31 Mart’ta sandıkları patlatıp, 1 Nisan’da da hedefimize ulaşıp o koltuğa oturup memleketimize hizmet için gece gündüz çalışacağız. Memleketimizin bir ümitleri var ve bu ümitleri hayata geçireceğiz. Her şey yolunda Allah’a çok şükür. Bu güne kadar her şey çok güzel başladı ve güzel devam ediyor. İnşallah güzel bitecek. Sizden istirhamım önce dua, sonra da desteklerinizi esirgememeniz. Bir sürü proje yazdık. Bu projeleri boşuna yazmadık. Hepsinin sağlam temelleri var. Bir başka yerlerden de hiçbir şekil beklentimiz yoktur. Biz bu işi yapacağız ve bundan emin olun. Uzaktan yakından bu yemeğimize teşrif eden arkadaşlarımıza ekibim ve kendim adıma çok teşekkür ederim."

 












Bu yazı toplam 1736 defa okunmuştur