Kahta 02 Spor Kızılcahamam’da

Kahta 02 Spor Kızılcahamam’da

 

 

TFF 3. Lig 2 grupta mücadele edecek olan Kahta 02 Spor yeni sezon öncesi Kızılcahamam’da ikinci etap kamp çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz sezon Bal Liginde elde etmiş olduğu şampiyonlukla 3. Lige yükselme başarısı gösteren Kahta 02 Spor’da hedef 3. Ligde de aynı başarıyı gösterip bir üst lige çıkmak.

Koç: 4 hazırlık maçı oynamayı hedefliyoruz

Sezona en iyi şekilde hazır olmak adına kamp çalışmalarına başladıklarını dile getiren başarılı teknik direktör Erhan Koç, şu ifadelere yer verdi:

"Yeni sezon öncesi kulüp başkanımız nezdinde transfer çalışmalarımızı tamamlayarak kamp çalışmalarımıza hız verdik. Kahta’da yapmış olduğumuz 10 günlük birinci etap kamp çalışmamızın ardından sporcularımıza 3 günlük izin verdik. 22 sporcu, teknik heyet birlikte İkinci etap kamp çalışmalarımızı yapmak üzere Kızılcahamam’da toplanarak çalışmalarımıza başladık. 11 Eylül tarihine kadar Kızılcahamam’da 11 gün sürecek kamp çalışmamız kapsamında 3 veya duruma göre 4 hazırlık maçı oynamayı hedefliyoruz. 20 Eylül tarihinde başlayacak ilk maçımızı içeride Ağrıspor ile sezona merhaba diyeceğiz. Yeni futbol sezonun ilimize, ülkemize ve Türk futboluna hayırlar getirmesini temenni ediyor, 3 Ligde mücadele edecek olan Adıyaman 1954 Spor’a ve BAL Liginde bu sezon mücadele edecek olan Besni Spor ve İmamağa spor kulüplerimize başarılar diliyorum. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda bizler için her türlü fedakarlığı yapan kulüp başkanımız Musa Yıldırım’a ve kulüp yönetimimize teşekkür ediyorum."

Yıldırım: "Dört kulubün Adıyaman'ı temsil edecek olmasından son derece mutluyuz"

Yeni sezonda dört kulübün Adıyaman’ı temsil edecek olmasından son derece mutlu olduklarını dile getiren Kahta 02 Spor Kulübü Başkanı Musa Yıldırım ise, “Adıyamanlı ve Kahtalı taraftarlarımızın desteğiyle BAL Liginde şampiyon olarak bir üst lige yükselmeyi başardık. Bizimle birlikte Adıyaman 1954 Spor’unda 3. lige yükselmesi, birinci amatör kümede mücadele eden Besni spor ve İmamağa spor kulüplerimizin elde etmiş oldukları başarı sonucu BAL ligine yükselmeleri bizleri mutlu etmiştir. Yeni sezonda bütün takımlarımıza ve sporcu kardeşlerimize kazasız, belasız ve sakatlıklardan uzak bir sezon diliyorum. Teknik heyetimizin raporları doğrultusunda transferimizi yaptık. Takım olarak Kahta ilçemizdeki ilk etap kamp çalışmamızın ardından Kızılcahamam’da ikinci etap kamp çalışmamıza başladık. Kulübümüzün kamp yaptığı otelde ziyaret eden ilimiz milletvekilleri Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat ve Kızılcahamam Kaymakamı Can Aksoy’a teşekkür ediyorum."dedi.

Kızılcahamam’da bir otelde ikinci etap kamp çalışmasını sürdüren Kahta 02 Spor kulübünü ziyaret eden AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın ve İbrahim Halil Fırat, teknik heyet ve sporcularla bir süre sohbet ettikten sonra yeni sezonda başarı dileklerini iletti.












Bu yazı toplam 1129 defa okunmuştur