Kahtaspor 1978-1 - Besni Belediye Spor-0

Kahtaspor 1978-1 - Besni Belediye Spor-0, Besni Sporu mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti.

Kahtaspor 1978-1 - Besni Belediye Spor-0

 

 

 

Bal Ligine yükselme Play-Off maçlarında Kahtaspor 1978, rakibi Besni Belediyespor’u 1-0 yenerek önündeki en büyük rakibini geçti.

Adıyaman Atatürk Stadyumu'nda oynanan maça her iki takımın taraftarları da yoğun ilgi gösterdi.Polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı.

Play-Off yükselme maçında başa baş mücadele eden Kahta 1978 Spor-Besni Belediye Spor karşılaşmasının ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

İlk yarıda 2 penaltı kaçıran Kahta 1978 Spor'lu futbolcu İbrahim Selen 60. Dakikada attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi. Gergin ve çekişmeli  geçen maçta 2 kırmızı, 5 sarı kart çıktı.

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Kahta 1978 Spor'lu futbolcular ve taraftarlar sevinç gösterisi yaptı. Karşılaşmayı Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Besni Belediye Başkanı Eyyüp Mehmet Emre ve bir çok taraftar maçı izledi.

Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf Turanlı, Kahtaspor1978’in başarıyı yakalaması bizleri memnun ediyor. İlçemizin tanıtımına da büyük bir rol sağlayacağını söyleyen Turanlı, “Bu başarı başta Kahtaspor 1978’in yönetimi, futbolcuları ve teknik direktörün başarısı olmak üzere, hepimizin başarısıdır. Kahtaspor’a bundan sonra ki maçlarında başarıların getirmesini temenni ederim.”şeklinde konuştu.

 












Bu yazı toplam 1333 defa okunmuştur