Adıyaman Belediyesi: Kısıtlamadan faydalanmak isteyen işletmelere karşı göz açtırmıyoruz

Adıyaman Belediyesi: Kısıtlamadan faydalanmak isteyen işletmelere karşı göz açtırmıyoruz

 

 

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kısıtlamanın devam ettiği hafta sonunda koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge kapsamında hafta sonu kısıtlamasından muaf olan işyerlerinde denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Zabıta ekipleri kısıtlamadan muaf olan işyerlerinde özellikle maske, mesafe ve hijyen denetimin yanı sıra satılan ürünlerde etiket fiyatı, tarihi geçmiş ürün denetimi gerçekleştirildi.

Denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini aktaran yetkililer, “İşyerlerinde koronavirüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını, gerekli şartların sağlanıp sağlanmadığını titizlikle denetleyen ekiplerimiz, virüse karşı uygulanan önlemler hakkında da esnafımıza uyarılarda bulunuyor. Özellikle hafta sonu İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge kapsamında halkın ihtiyacını karşılamaya yönelik muaf olan işyerlerinde denetimlerimiz sık sık devam ediyor. Bu süreçte kısıtlamadan faydalanmak isteyen işletmelere karşı göz açtırmıyoruz.” dedi.

Denetimlerin sık sık yapılmasını isteyen vatandaşlar ise şunları ifade etti:

“Bu zorlu süreçte vatandaşın yanında olarak denetimleri hassasiyetle sürdüren zabıta personeline ve yetkililere teşekkür ediyoruz. Özellikle zabıta ekiplerimizden ricamız fırsatçılara göz açtırmamalarını istiyoruz bunu fırsat bilerek faydalanmak isteyen işletmeler olacaktır bunlar için önlem alarak daha sık denetim yapmalarını istiyoruz. Denetimlerden ötürü Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ve ekibine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yetkililer ayrıca, hem esnafın hem de vatandaşın sağlığı için denetimlerin devam edeceğini de sözlerine ekledi.



 









Bu yazı toplam 29 defa okunmuştur