Adıyamanlılar Vakfı’ndan Tüysüz, Çağrıcı ve Eldivan’a hayırlı olsun ziyareti

Adıyamanlılar Vakfı’ndan Tüysüz, Çağrıcı ve Eldivan’a hayırlı olsun ziyareti

 

 

Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal ve beraberindeki heyet, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanlığına seçilen Rüstem Tüysüz’e ve yeni hizmet binalarına geçen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı ve Kaymakam Mustafa Eldivan’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Adıyamanlılar Vakfı Bağcılar’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, başkan yardımcıları Cuma Durak, Hasan Demir, Mehmet Yalçın, Başkanvekili Abuzer Korkmaz, Vakfın Komisyon Üyeleri İBB Meclis Üyesi Umut Durak ve önceki dönem İBB Meclis Üyesi Abdülhamit Dursun’dan oluşan heyet ilk olarak AK Parti Bağcılar İlçe Başkanlığına seçilen Rüstem Tüysüz’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Vakıf üyeleri, 26 Ocak’ta gerçekleştirilen 7. Olağan Kongrede başkanlık görevini devralan Tüysüz’e hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Özkartal, ziyarette vakfın çalışmaları hakkında Tüysüz’e bilgi verdi, başarılar diledi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz de Başkan Ömer Özkartal ve heyete teşekkür etti. 

Vakıf üyelerinin ikinci durağı ise Bağcılar Belediyesi oldu. Heyet, yeni hizmet binasına geçmeleri hasebiyle Başkan Lokman Çağrıcı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

Çağrıcı’ya ziyarette Adıyamanlılar Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ramazan Aksoy ile Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Göksu da eşlik etti.

Başkan Özkartal ve beraberindeki heyet son olarak yeni hizmet binasına geçen Bağcılar Kaymakam’ı Mustafa Eldivan’ı da makamında ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileğinde bulundu. 

 












Bu yazı toplam 75 defa okunmuştur