Başkan Seçer: Asıl işimiz bundan sonra başlıyor

Başkan Seçer: Asıl işimiz bundan sonra başlıyor

 getirdiğiniz için ve insanların gidip orada barınmalarını sağladığınız için teşekkür ederim” dedi. 
“Toplumumuzu daha iyi bir hale getirmek için müşterek amaçlarımız var”
107 yıldır Uluslararası Lions Kulüpleri olarak hizmet ettiklerinden söz eden Sheehan, “Buradaki ekibimle de bir sloganımız var; ‘Birlikte yapabiliriz’ diye. Toplumumuzu daha iyi bir hale getirmek için müşterek amaçlarımız var.  Tabi ki bu yıkıcı depremden sonra bu ortak amacı gerçekleştirmek çok daha önemli bir hale geldi. Her şeyi eski ve normal haline getirmek çok uzun zaman alacak. Lions Vakfı, Uluslararası Lions Kulübü ve Türkiye Lions Dernekleri olarak her zaman sizin yanınızda olacağımızdan emin olabilirsiniz” diye konuştu.
Başkan Seçer’den deprem sonrası çalışmalar için işbirliği çağrısı
Deprem sonrası gerçekleştirilecek rehabilite çalışmalarının da görüşüldüğü ziyarette kadınların istihdam edilebilirliğinin artırılmasına yönelik çalışmalar, projeler, kadınların ve çocukların yaşam koşullarının iyileştirilmesi, yaşam becerilerinin arıtılması ve toplumsal fayda üreten konumlarının güçlendirilmesiyle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.
Deprem sonrası süreçte rehabilite çalışmalarına çok önem verdiklerini belirten Başkan Seçer, hem Mersin hem de deprem bölgelerinde bu alana yönelmenin son derece önemli olduğuna dikkat çekerek, bu konuda her türlü işbirliğine açık olduklarını söyledi. Sheehan ise, deprem sonrası gençler, çocuklar ve kadınlara verilebilecek destekleri çok önemsediklerini söyledi. Bu anlamda hem yardım kampanyaları hem bağışlar yaptıklarını belirten Sheehan, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile bu alanda yapılacak işbirliklerine de açık olduklarını kaydetti.
 










Bu yazı toplam 51 defa okunmuştur