Başkan Yıldırım 3 günde 30 köy, 3 belde ziyaret etti

Başkan Yıldırım 3 günde 30 köy, 3 belde ziyaret etti

 

 

Adıyaman Gölbaşı İlçe Belediye Başkanı İskender Yıldırım, Kurban Bayramı’nda ilçe merkezindeki bayramlaşmanın ardından 3 günde 30 köy, 3 belde ziyaret ederek köy sakinlerinin sorunlarını dinleyip, bayramlarını kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, CHP İl Başkanı Burak Binzet, İl Genel Meclis Üyesi Nevzat Kozak ve Belediye Başkanı İskender Yıldırım’dan oluşan heyet bayram tatilinde Gölbaşı ilçesinde bağlı 30 köyü, 3 beldeyi ziyaret ederek mahalle ve köy muhtarlarının öncülüğünde köylülerle bir araya geldi.  

Köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bayramlaşıp, sorun istek ve şikayetlerini dinlediklerini ifade eden Belediye Başkanı İskender Yıldırım, şunları kaydetti:

“Kurban Bayramı dolayısıyla milletvekilimiz, il, ilçe başkanlarımız ve il genel meclis üyemizle beraber ilçemize bağlı 3 beldeyi ve 30 köyü ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde muhtarlar öncülüğünde köyde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını dinleme fırsatı bulduk. Elimizden gelen sorunların çözümü için anında yardımcı oluyoruz. Bizim dışımızda ki konuları ile ilgili yerlere ileterek vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın bizlere ilettiği sorunlarında takipçisi olacağız. Köy ziyaretlerimizde bizlere kapıları açan ve misafirperverlikleri ile her zaman göğsümüzü kabartan tüm köylülerimize ve muhtarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum”

 











Bu yazı toplam 64 defa okunmuştur