Heyecanla beklenen proje gün sayıyor-Videolu Haber

Heyecanla beklenen proje gün sayıyor-Videolu Haber

 

 

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, yapımı tamamlanan farklı seviyeli köprülü kavşakta (battı-çıktı) gelinen son durum hakkında bilgi verdi. Projenin tamamlandığını belirten Başkan Kılınç, “Bir aksilik olmazsa 15 Ağustos’ta halkımızın hizmetine açılacak.” dedi.

Seçim öncesi vaatleri arasında bulunan ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Altınşehir Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Farklı Seviyeli Köprülü Kavşak (battı-çıktı) çalışmasının son durumunu yerinde inceleyen Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, Adıyamanlılara heyecanla bekledikleri müjdeyi verdi.

Kılınç, "Şu an küçük rötuşların kaldığı battı-çıktı, bir aksilik çıkmazsa 15 Ağustos’ta halkımıza hizmet vermeye başlayacak. Tüm hemşerilerime hayırlı olsun."dedi.

İncelemeler sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Başkan Kılınç, gayretle çalışan personele ve bu önemli eserin Adıyaman’a kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, şöyle konuştu:

"Malumunuz ilimizin en büyük sorunlarından bir tanesi ulaşımdır. Biz de bu sorunu ortadan kaldırmak için daha seçim öncesinden çalışmalara başladık. Bildiğiniz gibi o dönem bu yolda iki üniversite öğrencisi meydana gelen trafik kazasında hayatlarını kaybetmişlerdi. Bu vesileyle hayatını kaybeden çocuklarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Yaşanan bu üzücü olaydan sonra ulaşım problemimizin daha çok üzerinde durarak, dönemin Ulaştırma Bakanına durumu iletip Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından sorunun çözülmesini talep ettik ve o süreçten sonra Altınşehir Mahallesinde başlayan Farklı Seviyeli Köprülü Kavşak çalışması nihayet tamamlandı. Proje sürecinde Adıyaman Belediyesi olarak biz de Altınşehir Mahallesi’nin altyapısını yenileyerek, mahallenin bu sorununun uzun yıllar ortadan kalkmasını sağladık. Bu çerçevede maliyet yaklaşık 5 milyon TL’yi bulan 3 bin 250 metre Ø500 mm HDPE içme suyu hattı, bin 150 metre Ø110 mm PVC içme suyu hattı, 370 metre Ø600 mm beton kanalizasyon hattı ve 750 metre Ø800 mm betonarme kanalizasyon hattı döşedik."

Projenin Adıyaman'a kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Kılınç, "Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na, dönemin Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcımız Enver İskurt’a, bakanlık çalışanlarına, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğü yetkililerine, müteahhit firmaya yetkililerine ve çalışanlarına, AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanımız Ahmet Aydın ile AK Parti Adıyaman milletvekillerimize, AK Parti İl Başkanımıza ve AK Parti il teşkilatımıza, Belediyemizin Su ve Kanalizasyon İşleri ile Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerine ve personeline teşekkür ediyor, inşaat çalışması boyunca yaşanan olumsuzluklardan dolayı göstermiş oldukları sabır ve anlayıştan dolayı da tüm hemşehrilerime minnetlerimi sunuyorum."dedi.

"El birliğiyle çok daha güzel hizmetlere imza atacağız"

"İhale süreci 600 gün olmasına rağmen yaklaşık 300 günde tamamlanan bu eser inşallah bir aksilik çıkmazsa 15 Ağustos’ta halkımıza hizmet vermeye başlayacak"şeklindeki sözlerini sürdüren Başkan Kılınç, "Oldukça modern bir görüntüye sahip olan bu proje bizim için işin başlangıcı. İnşallah çalışmalarımız devam edecek. Başka yerlerle ilgili de projelerimiz var. Amacımız Adıyaman’ımızın ulaşım problemini minimuma indirmek. Halkımız rahat olsun. Allah’ın izniyle el birliğiyle çok daha güzel hizmetlere imza atacağız."ifadelerini kullandı.


K
 

Video Kodunu Alabilirsiniz:



Video Açıldıktan Sonra CTRL + S Tuşu İle Kaydedebilirsiniz.

MPG Formatını indirmek için TIKLAYIN!









Bu yazı toplam 848 defa okunmuştur