Jandarma Personeline 'Kriminal İncelemeler ve Analiz' Semineri Verildi

Jandarma Personeline 'Kriminal İncelemeler ve Analiz' Semineri Verildi

 

 

Jandarma Genel Komutanlığı Kriminal Daire Başkanlığı ve KOM Daire Başkanlığı heyetlerinin Adıyaman İl Jandarma Komutanlığını ziyaretleri kapsamında, "Jandarma Genel Komutanlığının Sahip Olduğu Yetenekler, Kriminal İncelemeler ve Analiz Programlarının Kullanımı" konularında seminer verildi.

Jandarma Genel Komutanlığı Kriminal Daire Başkanlığı ve KOM Daire Başkanlığı heyetlerinin Adıyaman İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Cumhuriyet Başsavcılığının ev  sahipliğinde, adliye binası konferans salonunda kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun arttırılmasına yönelik düzenlenen seminer, Kriminal Daire Başkanı J.Albay Mustafa Mercan ve Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürü J.Albay  Erdoğan Söyleyin tarafından "Jandarma Genel Komutanlığının Sahip Olduğu Yetenekler, Kriminal İncelemeler ve Analiz Programlarının Kullanımı" konularında seminer verildi.

Seminere, Cumhuriyet Başsavcı vekili Hasan Turkut, Kahta Cumhuriyet Başsavcısı Necip Öner, İl Jandarma Komutanı J.Albay Ercan Atasoy, hakimlerimiz, cumhuriyet savcıları ile birlikte İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünden suç ve suçlularla mücadelede aktif görev alan personel katıldı.


 









Bu yazı toplam 534 defa okunmuştur