Kadın ve Gençlik Merkezi’nde Aşure Etkinliği

Adıyaman Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezi’nde Muharrem ayı dolayısıyla aşure etkinliği düzenlendi.

Kadın ve Gençlik Merkezi’nde Aşure Etkinliği

 

 

 

Adıyaman Belediyesi bünyesinde hizmetlerini sürdüren Kadın ve Gençlik Merkezleri, Muharrem ayı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Fatih, Siteler, Cumhuriyet ve Sitilce TOKİ Kadın ve Gençlik Merkezleri’nin, Muharrem ayı dolayısıyla düzenlediği aşure programı yoğun ilgi gördü.
Siteler Mahallesi Kadın ve Gençlik Merkezi bahçesinde düzenlenen etkinliğe Adıyaman Belediye Başkan Vekili Demirhan Seçilmiş, Adıyaman Belediye Başkan Yardımcısı Şerif Ayaz, Adıyaman Belediyesi birim müdürleri, Kadın ve Gençlik Merkezi yöneticileri ile kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.
Belediye Başkan Vekili Demirhan Seçilmiş’in Muharrem ayının önemine vurgu yaptığı konuşmayla başlayan program, Adıyaman Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezi yöneticisi Yasemin Delibaş’ın ‘hoş geldin’ konuşmasıyla devam etti. Konuşmaların ardından küçük bir gösteriye imza atan Kadın ve Gençlik Merkezi Kreşi öğrencileri gösterileriyle programa renk kattı. Daha sonra mikrofonu eline alan kursiyerlerden bazıları Muharrem ayıyla ilgili maniler sıraladı.
Gerçekleştirilen etkinliklerden sonra kepçeyi eline alan Belediye Başkan Vekili Demirhan Seçilmiş, Belediye Başkan Yardımcısı Şerif Ayaz ile Kadın ve Gençlik Merkezi yöneticisi Yasemin Delibaş, doldurdukları aşureleri davetlilere ikram etti.
Program aşure ikramından sonra tamamlandı.

 












Bu yazı toplam 564 defa okunmuştur