Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odasından 10 bin maske

Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odasından 10 bin maske

 Kahta İlçemiz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı, yeni tip Korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında esnaflara maske dağıttı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı tahsin catan, tüm esnaflara maske dağıtımı yapılacağını söyledi.

 
Çarşı esnafına paketler halinde tıbbi maske dağıtan oda başkanı tahsin çatan , salgının önüne geçilmesinde koronavirüs tedbirlerine uyulmasının önemine dikkat çekti. Bu hafta esnaf ve vatandaşa 10 bin maske dağıtımı yapılcağını  söyleyen çatan: “Esnaf yaşarsa, devlet yaşar. Esnaflarımız için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.
 
Koronavirüs tedbirlerini ilçedeki esnaflarla 5’er adet paket halinde tek kullanımlık 3 katlı maske dağıtıldığını ifade eden Başkan çatan; “Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs ülkemizi de olumsuz yönde etkiledi. Bundan en çok etkilenen kesim esnaflar oldu. İş yerlerini kapatan birçok esnafımız oldu. Bu esnaflarımız normalleşme takvimiyle birlikte yavaş, yavaş açılıyor. Vatandaşlarımızın sokağa çıkma konusunda ekonomik sıkıntılar noktasında çekinceleri var. Esnaflarımız kapalı olarak geçirdikleri 3 aylık süreci toparlamanın peşinde









Bu yazı toplam 1164 defa okunmuştur