Mahmut bozan, 2.tur cumhurbaşkanlığı seçimine dikkat çekti

Mahmut bozan, 2.tur cumhurbaşkanlığı seçimine dikkat çekti

Yeniden Refah Partisi Kâhta İlçe Başkanı Mahmut bozan, 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan 2.tur cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik değerlendirmede bulundu. Başkan Bozan, bir kez daha “Biz doğruya doğru, yanlışa yanlış diyerek, Doğrunun Destekçisi olacağız” vurgusu yaptı.
28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan 2.tur cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik değerlendirmede bulunan Yeniden Refah Partisi Kâhta İlçe Başkanı Mahmut Bozan, vatandaşlarımızın haklı taleplerine Gazi meclisimizde öncü olacaklarını belirtti.
Bizler Cumhur ittifakının destekçisi olarak genel başkanımız Dr Muhamet ali Fatih erbakanın neferleri olarak sahada olduk Milletimiz genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımıza teveccühleri bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir bu seçimlerinde milletimiz vatanı ve devleti için doğru kararı vereceğinden eminim” diyen Mahmut Bozan, “Biz, Yeniden Refah Partisi olarak bu siyasi arenanın içinde Cumhur İttifakı ile Devletimizin bekası için, gelecek aydın nesillerin inşası için hayra motor şerre fren olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın şeklinde konuştu.
 “Yeniden Refah Partisi Kahta İlçe Başkanlığı olarak, siyasette nezaketin ve zarafetin geliştirilmesinde öncü olacağız. Biz, milli görüşçüyüz ve bu milletin asil temsilcileriyiz. 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanı seçimi vatanımıza bayrağımız altında  yaşayan milletimize hayırlı olsun” diyerek tamamladı.









Bu yazı toplam 697 defa okunmuştur