MUSA YILDIRIM’A YILIN EN BAŞARILI İŞ ADAMI ÖDÜLÜ VERİLDİ

MUSA YILDIRIM’A YILIN EN BAŞARILI İŞ ADAMI ÖDÜLÜ VERİLDİ

 

 
 
GAP Gazeteciler Birliği tarafından Malatya'da düzenlenen 15. Uluslararası GAP Oscar ödül töreni sahiplerini buldu. 
Programda, yılın iş insanı ödülüne, Serbend Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı Musa Yıldırım layık görüldü.
Spor ve kültür sanat gibi öncülük ettiği sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra bölge ekonomisine kazandırdığı birbirinden değerli yatırım, üretim ve istihdam projeleri ile bölge halkına sağladığı ekonomik katkıları ile de tanınan İş İnsanı Musa Yıldırım, ödülünü TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’dan aldı.
“SORUMLULUĞUM DAHA DA ARTMIŞTIR”
Kahta’nın bir evladı olarak kendisini onurlandıran bu yakın ilgiden dolayı sorumluluğunun daha da arttığını belirten İş İnsanı Musa Yıldırım: “Kahta’nın bir evladı olarak beni gerçekten onurlandıran bu yakın ilgiden dolayı sorumluluğumun daha da arttığını düşünüyorum. 
YATIRIM ÜRETİM VE İSTİHDAM
Anlamlı ve gurur verici anlarından birini yaşıyorum. Bütün dünyayı etkisi altına alan ekonomik krizin panzehiri yatırımdır, üretimdir ve istihdamdır. Serbend limited şirketi olarak bu derin krizlere rağmen yeni iş kollarında yatırımlar yapmaya devam ediyoruz. Bu yıl organize sanayide textil, badem işleme merkezi ve zeytinyağı işleme tesislerini faaliyete geçirdik.
GAP Gazeteciler Birliğine, başkanına ve yönetim kuruluna bu ödülü şahsıma layık gördüklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.
Ayrıca, ödülümü Adıyaman’a yapılan hizmetlerde büyük emekleri olan TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’dan almak ise beni ayrıca sevindirmiştir” diye konuştu.









Bu yazı toplam 304 defa okunmuştur