Protokol, Sahurunu Uygulama Noktasında Polislerle Yaptı

Adıyaman Valisi Aykut Pekmez ve beraberindekilerle birlikte sahuru oluşturulan uygulana noktasında polis ve vatandaşlar ile birlikte yaptı.

Protokol, Sahurunu Uygulama Noktasında Polislerle Yaptı

 

 

 

Adıyaman- Gölbaşı karayolunun 10’uncu kilometresinde oluşturulan uygulama noktasında gelen Adıyaman Valisi Aykut Pekmez, eşi Yeşim Pekmez, Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, eşi Kezban Alper ve İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, polis ve sahura davet edilen yolcular ile birlikte  yemek yiyerek sohbet etti.
Vali Pekmez, sahur programından sonra gazetecilere açıklamada bulundu.
Pekmez,"Bugün güvenlik noktasında polis kardeşlerimizle beraber sahur yapmak istedik. Emniyet ve jandarma teşkilatımız, kurulduğu günden bu yana ülkemizin birlik, beraberliği, insanlarımızın can ve mal güvenliği için özveriyle çalışıyor. Bu uğurda da birçok şehit verdik. Adıyaman'da da teşkilatlarımız, vatandaşlarımızın huzur ve can güvenliğini sağlamak için 24 saat görev yapıyor. Gece gündüz demeden can ve mal güvenliğimizi sağlayan huzurumuzu sağlayan polislerimiz canla başla sağlamaktadırlar. Ailelerinden ayrı olan polislerimizle bu gece sahur yapmak istedik. Polis teşkilatımızın Ramazan ayının kutluyorum."dedi.
İl Emniyet Metin Alper, ise "Adıyaman'da huzur ve güvenliği sağlayan personelimiz, şehrin ilk giriş noktasında suçların önlenmesi adına çok önemli görev yapıyor. Ramazan ayı sadece Adıyaman'da değil ülkemizin genelinde suç olaylarının daha da azaldığı bir dönem olarak istatistiklere geçiyor. Polis teşkilatı olarak Adıyaman asayişini sağlamak için ellerimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ve bugünde polis noktamızda arkadaşlarımızla birlikte sahur yapmak istedik."

 



 









Bu yazı toplam 1059 defa okunmuştur