Yoğun Araç Parklaşmasına Anketli Çözüm

Adıyaman’da Vali Aykut Pekmez, öncülüğünde araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu yerlerde iş yeri sahipleri ile trafikte memnuniyet anket çalışması yapıldı.

Yoğun Araç Parklaşmasına Anketli Çözüm

 

 

 

Adıyaman’da Vali Aykut Pekmez öncülüğünde araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu yerlerde 23-28 Ekim 2019 tarihleri arasında işyeri sahipleri ile trafikte memnuniyet anket çalışması yapıldı.

Gölbaşı, Atatürk, 9 Eylül ve Harıkçı caddelerinde yapılan ankete 528 işyeri sahibi katıldı.

Anket sonucunda; vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmeleri için, işyerlerinin bulunduğu cadde üzerinde; araç park yasağı getirilerek, belirlenecek sürelerde (10 dakika) duraklama yaptırılması şeklinde uygulama yapılsa destekler misiniz? Anket sorusuna; Gölbaşı Caddesi; yüzde 72, Atatürk caddesi; yüzde 50, Harıkçı caddesi;  yüzde 80, 9 Eylül caddesi; yüzde 70 oranında “desteklerim” cevabı alındı.

Adıyaman Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan anket çalışması ve değerlendirmeler neticesinde Gölbaşı, Atatürk, 9 Eylül ve Harıkçı caddelerinde 7 Kasım tarihi itibariyle park uygulamasına başlanarak vatandaşların araçlarını 10 dakika park edebilmelerine müsaade edildi











Bu yazı toplam 707 defa okunmuştur