Metiner’den Başkan Çetinkaya’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Metiner’den Başkan Çetinkaya’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

 

Demokrasi ve Birlik Deneği (DEMBİR-DER) ve Vakfı Genel Başkanı Mehmet Metiner, AK Parti İlçe Başkanı Osman Çetinkaya ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlçe teşkilatında partilere hitap eden DEMBİR-DER Genel Başkanı Mehmet Metiner, yaklaşan belediye seçimleri ile ilgili konuştu.
Kahta’nın, AK Parti’nin kalesi olduğuna dikkat çeken Genel Başkan Mehmet Metiner, 2024 yerel seçimlerini güçlü bir şekilde alacaklarını söyledi. 
“KAHTA’DA AK PARTİ’NİN BAYRAĞINI GÖNDERE ÇEKECEĞİZ”
Metiner, “Belediye seçimlerini çok güçlü bir şekilde kazanacağız. Bu emaneti devralacağız. İçinizden ve milletimizin sevdiği, partimizin de kabul göreceği bir adayı belirleyeceğiz. Bu aday kim olursa olsun arkasında saf tutacağız. Tekrar AK Parti’nin bayrağını göndere çekeceğiz. Bu şekilde Kahta’ya yakışmıyor. 
“KİMSE BU MİLLETİN EFENDİSİ DEĞİLDİR”
Hala kendilerini bu milletin efendisi olarak görenlerin, Kahta’yı yönetmelerine izin vereceksiniz yazıklar olsun. Kimse bu milletin efendisi değildir. Biz bu milletin hizmetkârıyız. Kimse babasından, ailesinden ya da aşiretinden dolayı değerli, değersiz değildir. AK Parti böyle bir partidir. Böyle bir harekettir. Bu anlamda, Kahta ilçe teşkilatın bu yeni yönetimini çok güçlü gördüm. Yönetimdeki bütün isimleri okuduğunda çok sevindim. Hepsi birbirinden değerli insanlar. Osman Çetinkaya başkanıma da yönetimine de ayrı ayrı başarılar diliyorum” diye konuştu.
AK Parti Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya ise, DEMBİR-DER Genel Başkanı Mehmet Metiner’in yapmış olduğu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmalarından başarılar diledi.
Parti binasındaki programın ardından Metiner, beraberindeki heyet ile birlikte kurum ziyaretleri gerçekleştirdi.
Haber: Hüseyin Türkoğlu









Bu yazı toplam 176 defa okunmuştur