Musa Yıldırım; Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Musa Yıldırım; Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

AK Parti Kahta Belediye Başkan A.Adayı Musa Yıldırım, “Kahta, tarihi bir dönüm noktasındadır. Çünkü şehircilik anlamında tıkanmışlığı aşacak, kangren haline gelmiş imar sorunlarını çözecek, her geçen gün yenisi ortaya çıkan altyapı ve üstyapı problemlerini kalıcı bir şekilde halledecek, sosyal ve kültürel amaçlı mekanlar inşâ edecek büyük bir zihniyet değişiminin arefesindeyiz”dedi.

AK Parti Kahta Belediye Başkan A.Adayı Musa Yıldırım,basın mensupları ile bir araya geldiği kahvaltılı toplantıda,önemli açıklamalarda bulundu.

Kahta’nın büyük bir zihniyet değişiminin arefesinde olduğunu söyleyen Yıldırım,göreve geldiklerinde liyakatli ve vizyoner kadrolarla Kahta’yı yeni nesil belediyecilikle buluşturacaklarını belirtererek ,”Açık ve net olarak ifade etmeliyim ki Kahta, tarihi bir dönüm noktasındadır. Çünkü şehircilik anlamında tıkanmışlığı aşacak, kangren haline gelmiş imar sorunlarını çözecek, her geçen gün yenisi ortaya çıkan altyapı ve üstyapı problemlerini kalıcı bir şekilde halledecek, sosyal ve kültürel amaçlı mekanlar inşâ edecek büyük bir zihniyet değişiminin arefesindeyiz.

Bugün Kâhta’da 7’den 70’e herkes çok büyük bir heyecan içerisindedir. Hiç bir dönemde bugünkü kadar güçlü bir değişim isteği ortaya çıkmamıştır. Uzun zamandır sokakta, çarşıda, pazarda ve evlerde “artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını” söyleyen geniş kitleler vardır.

Belediye başkan aday adayı olarak şahsım, liyakat sahibi AK Parti kadrolarının desteği ile Kahta halkının bu arzusunu arkamıza almayı, ilçemize yeni nesil belediyecilik anlayışını getirmeyi ve sosyal belediyecilik ile Kâhta’nın modern ve müreffeh bir ilçe olmasını sağlamayı hedefliyoruz.

Musa Yıldırım'ın basın açıklaması (youtube.com)










Bu yazı toplam 131 defa okunmuştur