Sıraç Aslan, MHP Kahta İlçe Başkanı oldu

Sıraç Aslan, MHP Kahta İlçe Başkanı oldu

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Kahta İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Sıraç Aslan başkan seçildi.. Kaynak: Sıraç Aslan, MHP Kahta İlçe Başkanı oldu  

Kahta Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye MHP 21. Dönem Adıyaman Milletvekili Hasari Güler, MHP Adıyaman İl Başkanı Ali Önat, STK temsilcileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Kahta İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurul Toplantısı, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kongrede divan başkanlığına Hasari Güler, katip üyeliklerine ise İbrahim Bilir ve Hasan Güler seçildi. Divan Başkanı Hasari Güler tarafından okunan gündem maddeleri oylamaya sunularak kabul edildi. Daha sonra MHP Kahta İlçe Başkanı Sıraç Aslan ve MHP Adıyaman İl Başkanı Ali Önat birer selamlama konuşması yaptılar. Yapılan konuşmalardan sonra tek liste halinde gidilen seçimde Sıraç Aslan, MHP Kahta İlçe Başkanı seçildi. Başkan Aslan, seçim sonrası tüm katılımcılara ve partililere teşekkür etti.
MHP Kahta İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Sıraç Aslan (Başkan), Selim Deniz, Ahmet Turan Gültek, Hüseyin Asar, Faruk Kaya, Ahmet Han, Yusuf Kısacık, Ömer Çolak, Yaşar Dündar, Yılmaz Öztürk, Beşir Meşe, Abdulhamit Aktaş, Aydın Türkan, Abbas Üstün, Osman Dolaş, Sırrı Doğan, Abuzer Hallaç, Mustafa Çobanoğlu ve Abuzer Akdoğan.










Bu yazı toplam 188 defa okunmuştur