TURANLI, BELDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN KOLLARI SIVADI

Kahta’da sevilen simalarından ve halk arasında önemli karşılığı olan AK Parti Kahta Belediye başkan Aday Adayı Mehmet Reşat Turanlı esnaf ziyaretine başladı.

TURANLI, BELDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN KOLLARI SIVADI

 AK Parti Kahta Belediye Başkan Aday Adayı M. Reşat Turanlı; “İlçemizin her kesimiyle birlikte hareket ederek güzel ilçemizi daha da güzelleştirmek gayemizdir” dedi.
Adaylık açıklamasının ardından seçim çalışmalarında ilçedeki sivil toplum kuruluşları ve esnaf ziyaretlerinde bulunan Turanlı, sorunları ve sıkıntılarının ortak akılla çözüleceğini söyledi.
Ziyaretlerinde milli ve manevi değerlere yönelik projelerini anlatan ve olumlu sonuçlar alan Turanlı, “İlçemizin her kesimiyle birlikte hareket ederek güzel ilçemizi daha da güzelleştirmek gayemizdir. Şu anda aday adayıyız ve bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Selam verdiğimiz, el uzattığımız, kelam ettiğimiz her bir hemşerimizin o güzel alakası ne kadar doğru bir adım atarak yola çıktığımızın da işaretidir. Bu işareti bize veren kıymetli vatandaşlarımızın sesi, gözü ve kulağı olup onların maddi manevi desteğiyle ilçemizi yönetmeyi rabbim bizlere inşallah nasip eder. Girmedik ev, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız.
Gayemiz de niyetimiz de bellidir, partimizin hizmet yolundaki kutlu yürüyüşünde Kahtamızı hep birlikte ileriye götürmek. Şahsımızın değil, halkımızın huzuru için ak belediyecilik anlayışını zirveye taşıyacağız” diye konuştu.










Bu yazı toplam 343 defa okunmuştur