VEKİL ADAYI SADIK YAVAŞ'TAN ,"SAĞDUYU ÇAĞRISI"

VEKİL ADAYI SADIK YAVAŞ'TAN ,

 Yeniden Refah Partisi Adıyaman Milletvekili Adayı Sadık YAVAŞ  

"sağduyu" çağrısı bulundu.
 14 Mayıs seçimine sayılı günler kaldı.”
 Yeniden Refah Partisi Adıyaman Milletvekili Adayı Sadık YAVAŞ  Sayılı günler kalan seçim günü ve öncesi için açıklamada bulundu.
 
Yeniden Refah Partisi Adıyaman Milletvekili Adayı Sadık YAVAŞ, kardeşlik hukuku çerçevesinde, Adıyaman'a yakışır bir şekilde seçime gittiğini, geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin çeşitli illerinde olan provokasyon eylemlerin ilimizde olmamasını dilediğini, ilimize, halkımıza yakışanın kardeşçe oylarımızı kullanmamız için halkımızın sağduyulu olması gerektiğini, olabilecek provokasyon eylemlere karşı sağduyulu olmaları gerektiğini ifade etti.
 
 Adıyaman için hep beraber çalışmaya devamedeceklerini kaydeden Yavaş, şunları söyledi:
 
"İlimizde yaşanan deprem sonrasında birlik beraberliği, kardeşlik hukukunu en güzel şekilde yaşadık, Adıyamanlı olarak bu kardeşlik hukukunu 
her zaman destekleyen, şiddete karşı dik duran, kimsenin üzülmesini istemeyen bir halkız, Partililerimizin de davranışlarının bu şekilde olacağına inançlarımız tamdır.
 
Kardeşlik hukuku çerçevesinde güzel Adıyaman'ımıza yakışır bir şekilde, seçime gidiyoruz ve hiçbir şiddeti, hiçbir olumsuz eylemin şehrimizin marka değerine, kardeşliğine, birliğine, beraberliğine sıkıntı çıkartacak hiçbir eylemi kabul etmediğimizi ifade etmek istiyorum. 
 
"Biz Adıyaman için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz. Kazanan Adıyaman olacaktır."









Bu yazı toplam 367 defa okunmuştur