YENİDEN REFAH’TAN ESNAF GEZİSİ

YENİDEN REFAH’TAN ESNAF GEZİSİ

 14 Mayısta yapılacak olan seçim öncesinde Yeniden Refah Partili vekil adaylarından Sadık YAVAŞ, Fehmi KUYUNCU, Bünyamin MEMİ, İl Başkanı Mustafa İŞBARAN ve yönetimden arkadaşları ile beraber  kahta’da esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ziyaretle ilgili vekil adayı Sadık YAVAŞ açıklama yaptı.

“KARARLARINI VERMİŞLER”
Günlerdir köy, ev ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyoruz, yaptığımız bu ziyaretlerde esnaflarımızın, halkımızın Teveccühü son derece iyi gördüm, ve teveccüh tercihe dönüşecek. Halkımız  kararlarını vermişler.  Kahta halkı Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı arasındaki farkı çok iyi ve çok net görüyorlar.
“PROJELERİMİZ İLE SAHADAYIZ”
Yeniden Refah Partisi olarak partiyi kurduğumuz günden beri  Ülkemiz için, gelecek nesillerin refah içinde bir hayat sürdürmeleri için çok kapsamlı projeler ile halkımızın yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Kahta halkı Türkiye’nin geleceğini  2 senede bir Cumhurbaşkanı adayı çıkaramamış olan 7’li masanın herhangi bir şey yapamayacaklarını görüyorlar. Bunu bizzat söylüyorlar da.
“BİZİM DERDİMİZ YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE, YENİDEN İSLAM BİRLİĞİ”
Aynı zamanda 1 aydır sahadayım, ondan öncesinde ilçe başkanı iken de yaptığımız esnaf ziyaretlerinde görüyordum. Yeniden Refah Partisi  olarak  projelerimiz ile köy, ev ve esnaf ziyaretleri yaparken önümüzdeki 5 yıl içerisinde seçim beyannamemizde belirtmiş olduğumuz, başlıklar altında özetlemiş olduğumuz projelerimizi anlatırken, karşı cephenin hiçbir projesinin olmadığını görüyoruz. Bunların tek derdi Sayın ERDOĞAN gitsinde ne olursa olsun. Bizim derdimiz ERDOĞAN yada bir başka şahıs değil, bizim derdimiz “YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE,
YENİDEN İSLAM BİRLİĞİ”
 
 









Bu yazı toplam 424 defa okunmuştur