İŞ ADAMI EKREM KILINÇ AK PARTİ’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

İŞ ADAMI EKREM KILINÇ AK PARTİ’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

 

 
14 Mayıs 2023’te yapılacak Genel Seçimler öncesi bütün Türkiye'de olduğu gibi Adıyaman’da da aday adayları müracaatlarını yapmaya başladı. 
Adıyaman'ın Kahta ilçesinde İyilik Derneği ve Kahta İdman Yurdu FK başkanlığı gibi çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yıllardır görev alan İş Adamı Ekrem Kılınç, 6 ay önce AK Parti'ye üyeliğini yaparak saha çalışmalarına başlamıştı.
Bugün AK Parti İl Başkanlığı’nda Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu tamamlayan İş Adamı Ekrem Kılınç, memleket için elini taşın altına koyduğunu söyledi.
İş Adamı Ekrem Kılınç, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ‘TÜRKİYE YÜZYILI’ vizyonuyla deprem bölgesindeki Adıyaman’ımızın yaralarını doğru bir planlamayla hızlı bir şekilde çözüleceğine inancım tamdır. 
Ben de doru bildiğim bu zorlu süreçte hem milletim hem de memleketim adına her türlü zorluğu omuzlamaya, sadece elimi değil gövdemi de taşın altına koymaya hazırım. 
Adıyaman’ımızın yaralarını sarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Halkımızın yaralarının sarılıp umutlarının tekrar yeşermesine katkı sağlamak, önümüzdeki tüm zorlu süreçleri hep birlikte aşarak yeniden ayağa kalkmak için omuz omuza verdiğimiz bu günlerde şahsım olarak sizlerden aldığım destek ile Ak Parti Adıyaman Milletvekili Aday Adayı oldum. Öyle inanıyorum ki, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bütün zorlu süreçlerin daha da kolay aşılacağına inancım tamdır. Ben de, yaraların sarılacağı bu zorlu süreçte, şehrimizin ayağa kalkması için bütün gücümle çalışmaya gayret edeceğim. Milletimizin yükünü hafifletmek için bu kutlu görevi Rabbim bize nasip etsin inşallah.
Bu duygu ve düşüncelerle deprem ve sel felaketinde kaybettiğimiz tüm canlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Yaralı olan hemşerilerimize Allah’tan acil şifalar diliyorum.” Dedi.









Bu yazı toplam 602 defa okunmuştur