Başkan Yıldırım: Teşekkürler Kahta, teşekkürler büyük taraftarlarımız

Başkan Yıldırım: Teşekkürler Kahta, teşekkürler büyük taraftarlarımız

 

 

Kahta 02 Spor Kulüp Başkanı Musa Yıldırım, Adıyaman'ın Kahta ilçesinde TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Kahta 02 Spor, kendi evinde grup lideri Belediye Kütahyaspor’u 2-1 mağlup eden futbolcuları, teknik heyeti ve taraftarları kutladı.

Başkan Yıldırım, yaptığı basın açıklamasında, "Bugün kendi sahamızda Belediye Kütahya Spor karşısında yürek yüreğe mücadele eden ve üstün futboluyla 2-1 galip gelen futbolcularımızı, teknik heyetimizi ve diğer tüm personellerimizi yürekten kutluyorum."ifadelerini kullandı.

Maddi ve manevi destek veren başta Vali Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Süleyman Kılıç'a  teşekkür eden Yıldırım, şöyle devam etti:

"Bizim, Adıyaman futbolunun yükselmesi için verdiğimiz emek ve mücadelemize duyarsız kalmayan ve maç öncesi açıkladıkları primlerle ve bizzat maça iştirak edip maddi ve manevi olarak arkamızda duran Valimiz Sayın Mahmut Çuhadar beye ve Adıyaman Belediye Başkanımız Sayın Süleyman Kılınç beye teşekkür ediyorum. Bununla beraber her zaman bizimle yol yürüyen Sayın ilçe kaymakamımıza, kurum amirlerimize, yönetim kurulu üyelerimize, bizi hem Kahta’dan hem de Kahta dışından destekleyen tüm Kahta02 Spor taraftarlarına şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle futbolcularımızın alnından öpüyor, kalan maçlar için hepsine üstün başarılar diliyorum










Bu yazı toplam 283 defa okunmuştur