Büro Memur-Sen Çelikhan’ı Ziyaret Etti

Adıyaman’ın Büro Memur-Sen Adıyaman Şube Başkanı Kadir Özşahin, Çelikhan ilçesinde üyelerini ziyaret etti.

Büro Memur-Sen Çelikhan’ı Ziyaret Etti

 

 

 

Büro Memur-Sen Şube Başkanı Kadir Özşahin, yapılan kurum ziyareti ardından üyeleri ile beraber İlçe kaymakamı Abdullah Demirdağ’ı ziyaret ederek sendika sorunlarını ve taliplerini aktardı.

Özel bir tesiste verilen yemeğin ardından üyeleri ile bir araya gelen Özşahin, bir toplantı yaparak sendika sorunları hakkında konuşuldu.

Yapılan toplantının ardından bir açıklama yapan Özşahin, şunları kaydetti.

“Sendika üyelerimizle bir araya gelerek, üyelerimizin sorunlarını ve taleplerini not alıp bunları kendi sorunlarımız gibi olarak kabul edip, sorunlarımızı Büro Memur-Sen Genel Başkanımıza ileteceğini belirtti. Her ilçede olduğu gibi Çelikhan’da da sendika çalışmalarını sürdürüyoruz. Buranın fabrika dumanlarından arınmış doğal havası ve buz gibi suyu ile farklı bir kültürü andıran tütünü, balı ile yayla havasını andıran küçük ve şirin bir ilçedir”.

Bu güzelim memlekete sahip çıkılması gerektiğini belirten Özşahin, “Özellikle ihale aşamasına gelindiği söylenen Malatya - Adıyaman bölünmüş kara yoluna bir an önce başlatılmasını, mevcut Çelikhan-Adıyaman karayolunda bulunan bazı keskın virajların genişletilmesini yetkililerden talepte bulunuyoruz. İlçenin doğal güzelliği ile çat barajı gölünde bulunan yüzen adalarına sahip çıkılması ve güzel mesire alanlarının yapılması lazım. Buranın kışı soğuk ve yazı serin olan Çelikhan’da tam bir yayla havası oluşturmaktadır. Farklı bir kültürü yaşayan yöre insanı misafirperverlikte ve dürüslüğünde de kendilerini kanıtlanmış olup halkının sadece geçiminin tütün ve bal sayesinde sağladıklarını belertti. İlçemizi farklı bir güzelliğe taşıması içinde Büro Memur-Sen olarak elimizden geleni yapmaya hazırız.” dedi.


 









Bu yazı toplam 672 defa okunmuştur