Sultangazi’de Adıyaman Tanıtım Günleri Coşkuyla Kutlanıyor

İstanbul Sultangazi’de düzenlenen Adıyaman Tanıtım Günleri, renkli görüntülere sahne oluyor. Sultangazi Belediyesi ile Adalı Hiniç Derneği iş birliğinde gerçekleştirilen etkinlik, Adıyaman’ın zengin kültürünü, yöresel lezzetlerini ve geleneklerini İstanbullularla buluşturuyor.

GÜNCEL - 07-11-2026 18:41

 

 

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde, Sultangazi Belediyesi ve Adalı Hiniç Derneği Başkanı Hüseyin Teke öncülüğünde düzenlenen Adıyaman Tanıtım Günleri, büyük bir coşkuyla devam ediyor.

Sultangazi Belediyesi Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilen organizasyonda Adıyaman’ın yöresel yemekleri, geleneksel kıyafetleri, müzikleri ve kültürel değerleri ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

Kahta’dan Önemli İsimler Katıldı

Adıyaman Tanıtım Günleri’ne Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, AK Parti Kahta İlçe Başkanı Gaffar Çelebi ve AK Parti Kahta İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Güzel de katılarak etkinliğe destek verdi.

Adıyaman’ın kültürel zenginliklerinin tanıtıldığı organizasyon, İstanbul’da yaşayan Adıyamanlı hemşehrileri bir araya getirirken farklı şehirlerden gelen ziyaretçilere de Adıyaman kültürünü yakından tanıma fırsatı sunuyor.

Hüseyin Teke’den Kültür ve Birlik Beraberlik Buluşması

Adalı Hiniç Derneği Başkanı Hüseyin Teke’nin öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlik, hem memleket kültürünün yaşatılması hem de hemşehriler arasındaki dayanışmanın güçlendirilmesi açısından önem taşıyor.

5-8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Adıyaman Tanıtım Günleri, yöresel lezzetleri, müzikleri ve kültürel etkinlikleriyle ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

GAZETE KAHTA

Günün Diğer Haberleri