Gazete Kahta
Gazete Kahta
GÜNCEL

Adıyaman’da inşaat işçileri maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle bina çatılarına çıktı - Videolu Haber

Adıyaman'daki Narlıkuyu Adliye Lojmanları inşaatında çalışan işçiler, yaklaşık 5 aydır maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle bina çatılarına çıkarak, yetkililerle görüşmek istediklerini belirtti.

Adıyaman’da inşaat işçileri maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle bina çatılarına çıktı  - Videolu Haber
Paylaş:

Adıyaman'da Narlıkuyu Adliye Lojmanları inşaatında çalışan işçiler, yaklaşık 5 aydır maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle eylem yaptı. İşçiler, taleplerinin karşılanmadığını belirterek bina çatılarına çıkarak, yetkililerle görüşmek istediklerini ifade etti.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ile itfaiye sevk edildi. Emniyet güçleri çevrede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri olası bir olumsuzluğa karşı hazır bekletildi.

İşçiler, Woks Yapı İnşaat firması bünyesinde çalıştıklarını, yaklaşık 5 aya yakın süredir maaşlarını alamadıklarını ve taleplerinin karşılıksız kaldığını dile getirdi. Bitlis, Van ve Ağrı'dan çalışmak için Adıyaman'a geldiklerini belirten işçiler, defalarca "bu cuma" denilerek oyalandıklarını ve haklarını alamadıklarını söyledi.

Sorumlu kişilerle görüşmek istediklerini ifade eden işçiler, taleplerine rağmen muhatap bulamadıklarını ve yok sayıldıklarını belirtti.

Olay yerindeki güvenlik önlemleri devam ederken, işçilerin çatıdaki bekleyişi sürüyor.

Kaynak : PERRE

Bu haber Gazete Kahta tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.