Gazete Kahta
Gazete Kahta
GÜNCEL

Ak Yol Derneğii 23 Nisan' da çocuklarla bir araya geldi

Ak Yol Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı düzenlediği etkinlikle coşku içinde kutladı. Dernek Başkanı Yusuf Aslan, çocukların geleceğin teminatı olduğunu vurgulayarak bayramın tüm çocuklara ve millete hayırlı olmasını diledi.

Ak Yol Derneğii 23 Nisan' da çocuklarla bir araya geldi
Paylaş:

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ak Yol Derneği, çocuklar ve gençler için bir kutlama programı düzenledi. Dernek tarafından yapılan açıklamada, yarının teminatı olarak görülen çocuklarla bir araya gelerek hediyeler verildi.

 

Bu haber Gazete Kahta tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.