GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-02-2026 13:16

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Adıyamanlılar Vakfı’nın Ankara’daki İftarına Katıldı

Bakan Yardımcısı Ahmet aydın Adıyamanlılar Vakfı Ankara Şubesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Adıyamanlı vatandaşlarla bir araya geldi.

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Adıyamanlılar Vakfı’nın Ankara’daki İftarına Katıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Adıyamanlılar Vakfı Ankara Şubesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Adıyamanlı hemşerileri ile bir araya geldi.

Düzenlenen iftar programında Ankara'da yaşayan Adıyamanlı vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya gelen Aydın, "kıymetli öğrencilerimiz ve hemşehrilerimizle aynı sofrayı paylaşmanın huzurunu ve bereketini yaşadık. Ramazan'ın birlik, kardeşlik ve dayanışma ikliminde gönüllerimizin bir olduğu bu güzel buluşmaya katkı sunan herkese teşekkür ediyor, tuttuğumuz oruçların kabul olmasını diliyorum. İfadelerini kullandı.

Kaynak : PERRE

AdminAdmin

Yönetici