Gazete Kahta
Gazete Kahta
SAĞLIK

Kahta Devlet Hastanesi’ne 19 Yeni Hekim Kadrosu Açıldı

Adıyaman’ın Kahta Devlet Hastanesi’ne farklı branşlarda 19 hekim kadrosu açıldı.

Kahta Devlet Hastanesi’ne 19 Yeni Hekim Kadrosu Açıldı
Paylaş:

124. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) kurası çerçevesinde düzenlenen ihtiyaçlar doğrultusunda Sağlık Bakanlığı tarafından Kahta Devlet Hastanesi’ne 6 uzman hekim ve 13 pratisyen hekim olmak üzere toplam 19 hekim kadrosu tahsis edildi.

 

İlçedeki sağlık hizmetlerini daha iyi bir noktaya taşımak için gayret ettiklerini belirten Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Akel, “Hastanemizin talepleri göz önünde bulundurularak Sağlık Bakanlığımız tarafından hastanemize 6 uzman hekim ve 13 pratisyen hekim olmak üzere toplam 19 hekim kadrosu açıldı. Vatandaşlarımızın daha iyi bir sağlık hizmeti görmesi için hastanemizin hem fiziki hem de tıbbi iyileştirmelerine devam ediyoruz. Öyle inanıyorum ki yeni hekim kadrolarımızla beraber halkımıza daha güzel sağlık hizmetlerini sunacağız. Bu anlamda ilçemize sağlık hizmetlerinin gelmesinde büyük emekleri olan başta Adıyaman Milletvekilimiz Doç. Dr. İshak Şan olmak üzere İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şirik’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. " ifadelerini kullandı.

Bu haber Gazete Kahta tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SAĞLIK Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.