Gazete Kahta
Gazete Kahta
SİYASET

MHP Adıyaman İl Başkanı Ali Önat ilçe kongre takvimini açıkladı - Videolu Haber

Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman İl Başkanı Ali Önat, 17 Temmuz ile 2 Ağustos tarihleri arasında ilçe kongrelerinin gerçekleştirileceğini açıkladı.

MHP Adıyaman İl Başkanı Ali Önat ilçe kongre takvimini açıkladı  - Videolu Haber
Paylaş:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tensipleriyle 12 Haziran itibarıyla yeniden MHP Adıyaman İl Başkanlığı görevini devraldığını belirten Önat, Adıyaman'a gelişlerinde kendilerine destek veren ülküdaşlara ve vatandaşlara teşekkür etti.

"ADIYAMAN'A GELİŞİMİZİ MİTİNG COŞKUSUNA DÖNÜŞTÜRDÜLER"

MHP Adıyaman İl Başkanı Ali Önat, göreve başlamasının ardından teşkilat çalışmalarına hızlı şekilde başladıklarını ifade etti.

Önat, "Kıymetli hemşehrilerim, değerli dava arkadaşlarım, Türk dünyasının bilge lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin tensipleriyle 12 Haziran itibarıyla yeniden Milliyetçi Hareket Partisi Adıyaman İl Başkanlığı vazifesini devraldık. Adıyaman'a gelişimizi bir miting coşkusuna dönüştüren kıymetli ülküdaşlarımıza ve Adıyamanlı hemşehrilerimize oluşturdukları muhteşem kalabalık için teşekkür ediyor, herkese saygılar sunuyorum." dedi.

7 İLÇEDE BAŞKANLIK DEĞİŞİMİ PLANLANIYOR

İl başkanlığı görevini devralmasının ardından 7 ilçe başkanlığında değişiklik yapmayı planladıklarını belirten Önat, bu kapsamda ilçe kongrelerinin 17 Temmuz ile 2 Ağustos tarihleri arasında yapılacağını söyledi.

Önat, kongre sürecinin teşkilatlar için hayırlara vesile olmasını dileyerek, ülküdaşları ve vatandaşları kongrelere davet etti.

İLK KONGRE ÇELİKHAN'DA YAPILACAK

MHP'nin ilçe kongrelerinin ilkinin 17 Temmuz Cuma günü Çelikhan'da gerçekleştirileceğini belirten Önat, Çelikhan İlçe Kongresi'nin divan başkanlığını MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu'nun yapacağını açıkladı.

Önat, Çelikhan ilçe başkanlığı için Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin tensipleriyle Abdurrahman Yaylagül'ün aday olacağını ifade etti.

BESNİ'DE FEVZİ ÖZTÜRK ADAY OLACAK

18 Temmuz Cumartesi günü Besni ilçesinde kongre yapılacağını belirten MHP Adıyaman İl Başkanı Ali Önat, Besni İlçe Başkanlığı için 28. Dönem MHP Adıyaman Milletvekili Adayı Fevzi Öztürk'ün aday olacağını duyurdu.

Önat, adaylık sürecinin yine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tensipleriyle netleştiğini kaydetti.

KAHTA'DA HAŞİM TURAN ADAY GÖSTERİLDİ

MHP Adıyaman teşkilatının kongre takviminde üçüncü durağın Kahta olacağını belirten Önat, Kahta İlçe Kongresi'nin 19 Temmuz Pazar günü gerçekleştirileceğini söyledi.

Önat, Kahta'da geçmiş dönemlerde MHP Belediye Başkan Adayı olan Haşim Turan'ın ilçe başkanlığına aday gösterileceğini ifade etti.

"TÜM ÜLKÜDAŞLARIMIZI KONGRELERİMİZE DAVET EDİYORUM"

Kongrelerin MHP camiasına, Adıyaman'a ve ilçelere hayırlı olmasını temenni eden İl Başkanı Ali Önat, açıklamasını şu sözlerle tamamladı:

"Kongrelerimizin camiamıza, Adıyaman'ımıza ve ilçelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesileyle tüm ülküdaşlarımızı ve vatandaşlarımızı kongrelerimize davet ediyor, herkese saygılar sunuyorum."

Kaynak : PERRE

Bu haber Gazete Kahta tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SİYASET Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.