Gazete Kahta
Gazete Kahta
GÜNCEL

Türk Sağlık Sen Adıyaman Şube Başkanı Fidan Karakuş’tan 3 Mayıs Türkçülük Günü Mesajı

Türk sağlık Sen Adıyaman Şube başkanı fidan karakuş 3 Mayıs Türkçülük Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, 3 Mayıs 1944; Türk milliyetçiliğinin yalnızca bir fikir değil, aynı zamanda bir duruş, bir irade ve bir bedel meselesi olduğunu ortaya koyan tarihî bir dönüm noktası olduğunu dile getirdi.

Türk Sağlık Sen Adıyaman Şube Başkanı Fidan Karakuş’tan 3 Mayıs Türkçülük Günü Mesajı
Paylaş:

Şube Başkanı, Fidan Karakuş 3 Mayıs Türkçülük Günü dolayısıyla yazılı bir basın açıklaması yaptı. Karakuş, açıklamasında 3 Mayıs'ın Türk milletinin tarihine, kültürüne, diline ve milli değerlerine sahip çıkma iradesinin bir simgesi olduğunu dile getirdi.

Karakuş, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"3 Mayıs 1944; Türk milliyetçiliğinin yalnızca bir fikir değil, aynı zamanda bir duruş, bir irade ve bir bedel meselesi olduğunu ortaya koyan tarihi bir dönüm noktasıdır. Bu anlamlı gün, milli şuurun, inancın ve kararlılığın her şartta muhafaza edildiğinin en somut göstergelerinden biridir. Bu vesileyle, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü'nü en içten dileklerimizle kutluyoruz."

 

Bu haber Gazete Kahta tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.