Gazete Kahta
Gazete Kahta
GÜNCEL

Adalı Hiniç Derneği Başkanı Hüseyin Teke’den Sabri Orman Ortaokulu’na Anlamlı Ziyaret

Adalı Hiniç Derneği Başkanı Hüseyin Teke, dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, merhum bilim insanı Prof. Dr. Sabri Orman adına açılan Sabri Orman Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Adalı Hiniç Derneği Başkanı Hüseyin Teke’den Sabri Orman Ortaokulu’na Anlamlı Ziyaret
Paylaş:

Ziyaret kapsamında okul yönetimiyle bir araya gelen heyet, okulun eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve öğrencilerle sohbet ederek onların eğitim hayatına dair düşüncelerini dinledi.

Başkan Hüseyin Teke, eğitime ve bilime ömrünü adamış hemşehrileri Prof. Dr. Sabri Orman’ın adının bir eğitim kurumunda yaşatılmasının büyük bir gurur ve vefa örneği olduğunu belirterek, “Hocamızın ilim ve eğitim alanında bıraktığı değerli miras, gelecek nesillere ışık tutmaya devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Bu anlamlı eserin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Teke, eğitim yatırımlarının toplumların geleceği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Prof. Dr. Sabri Orman’ın bilgi, emek ve hizmetle dolu hayatının genç nesiller için önemli bir örnek teşkil ettiğini ifade etti.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ve karşılıklı iyi dileklerin paylaşılmasıyla sona erdi.

Bu haber Gazete Kahta tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Hakan Mamaş'tan Rahmi Koç'a Sert Tepki

Akışın sonuna geldiniz.