GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-07-2026 20:37

Başkan Hallaç'tan Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, basın mensuplarıyla bir araya geldiği programda belediyenin son iki buçuk yıllık çalışmalarını değerlendirdi. 

Başkan Hallaç'tan Gazetecilerle Bir Araya Geldi

 

 

 

İlçede altyapı, ulaşım, sosyal yaşam ve gençlere yönelik projelerin planlanan takvim doğrultusunda devam ettiğini belirten Hallaç, önümüzdeki süreçte yeni yatırımların da hayata geçirileceğini söyledi.

 

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla düzenlenen buluşmada konuşan Hallaç, göreve geldikleri günden bu yana yol yapım ve asfalt çalışmalarına ağırlık verdiklerini, belediyenin hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosunu güçlendirdiklerini ifade etti. Toplu ulaşımda kullanılacak yeni otobüslerin kısa süre içerisinde hizmete alınacağını belirten Hallaç, park ve sosyal yaşam alanlarında da yenileme çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

 

İlçenin altyapısını güçlendirecek projelerin hazırlık aşamasının devam ettiğini aktaran Hallaç, içme suyu şebekesinin yenilenmesi ve kanalizasyon, arıtma tesisi gibi önemli yatırımların tamamlanmasıyla Kahta'nın uzun yıllar hizmet verecek modern bir altyapıya kavuşacağını söyledi.

 

Gençlere ve kadınlara yönelik sosyal projelerin de sürdüğünü dile getiren Hallaç, yapımı devam eden gençlik merkezi ile yüzme havuzu projelerinin tamamlanmasının ardından vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade etti.

 

Program, Başkan Hallaç'ın basın mensuplarının sorularını cevaplandırmasının ardından sona erdi.

AdminAdmin

Yönetici